Tugay Sera
10 Numara!
- 2 Temmuz 2011
- 14.023
- 1.619
- 1.618
yaman ajansın şerafettin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burda ikiyüzlülük yapanlardan biktim. O zamanlar Burak'a laf söyleyince foruma göre suclu ben oluyordum. Burak sayesinde bir sürü ceza yedim. Dansözleri desifre etmenin zamani geldi gecti. Burak yüzünden 2-3 sezondur top tutamiyoruz ileride cogalamiyoruz. Birde kina yaparcasina sözlesmesini uzattik.Tamam insanlar yanılmış olabilir lakin senin burda yapmış olduğun bilgece(?) tavır hoş değil
Kes Necmettin olmadigini bana yutturamazsin. Kac senedir buradasin bir sürü fake hesabin oldu.
Mesela NewIPNow.com - Change IP on demand. Private proxies and more.yalan ve yalan oldugunu adminlerin de soylemesine ragmen hala soylemen duvarla msjlasmaktayim hissiyati yaratmakta
Iyi tamam seni ciddiye alanda kabahat.Kafani sacma seylere yormaman dilegiyle. ikinci uyeligim olsa soylerim abuk subuk ip degistirme sitelerine girmem. now shoo
Iyi tamam seni ciddiye alanda kabahat.
Necmettin.sacma teoriler uretecek kadar ciddiye almissin, ayak yapma
Ben daha oraya gelmemistim bayagi yoruldum neredeyse 1500 mesaj okudum.![]()
![]()
Bunu da gördüm ya ölsem de gam yemem artık.
not :Benim de 4-5 tane Burak'ı öven mesajım varmış maalesef.
![]()
![]()
Bunu da gördüm ya ölsem de gam yemem artık.
not :Benim de 4-5 tane Burak'ı öven mesajım varmış maalesef.
Eğer senin bile varsa (Necati'nin de varmış) forumda aralıksız olarak eleştiren tek kişi benim demek![]()
Tabii geçen yıl geldim ben , buraya kayıt olmadan önce Burak bize transfer olurken çevreme "çok yanlış transfer büyük hata" demiştim ama burada ne derdim bilemem...
Kendini beğenmişlik yapma Burak geldiğinden itibaren ben dahil bir sürü forum üyesi var eleştiren. Burda amaç Burak'ı o zamanlar beğenipte daha sonra hakaret edenleri ortaya çıkarmak.Eğer senin bile varsa (Necati'nin de varmış) forumda aralıksız olarak eleştiren tek kişi benim demek![]()
Tabii geçen yıl geldim ben , buraya kayıt olmadan önce Burak bize transfer olurken çevreme "çok yanlış transfer büyük hata" demiştim ama burada ne derdim bilemem...
Burak ne kadar yeteneksiz oldugunu futboldan anlayan söyler, ama bugün 2 gol attigi için onu fazla elestirmek gerek olmadigini düsünüyorum, tmm adam yine pozisyonlari kaçirdi ama geçen oynadigi maçlari kadar vasat oynamadi. Biraz pozitif düsünmek lazim, adam golleri attigi müddetçe belki daha iyi bir Burak izleyebiliriz.
Sonuçta o da Galatasaray oyuncusu.