#17 Burak Yılmaz

drogba gitsin burak cosacak diyenlere girsin bunun oynadigi futbol
iyice yalayin bunu hadi serefsiz köpekler

Burak ilk geldiginde begenenler bakiyorum sövüyor Burak'a yine. 3 yildir Burak ile oynadigimiz bütün maclarda ileride top tutamadik. Duvara carpar gibi atak yapiyoruz yaziklar olsun defol git seref yoksunu herif.

Sen kimsin önünden geçen adamı izliyorsun pres yapmıyorsun. Bu gitmeden takım düzelmeyecek..

Bu adam kaldığı müddetçe hep aynı şey olacak.Tek forvet oynarsa zaten takımı rezil etmeye devam edecek.Yıldız bir yabancı forvet gelse bu bir şekilde oynayacağı için yabancı forvetin verimini düşürecek,takım yine kötü olacak ve ihale muhtemelen bu yabancıya kalacak.Diyelim ki mucize oldu yedek kaldı yabancı transferinden sonra.Bu seferde medyayı kullanıp,her kötü sonuçta gündeme gelecek.Bu adamdan tek kurtuluş defolup gitmesi.

burak KOVULMALI
burak KOVULMALI
burak KOVULMALI
burak KOVULMALI
burak KOVULMALI
burak KOVULMALI
burak KOVULMALI
burak KOVULMALI
burak KOVULMALI
burak KOVULMALI
burak KOVULMALI
burak KOVULMALI
burak KOVULMALI

tum takımın oyununu bozaan kesınlıkle buraktır.telles ılk yarı 2-3 orta yaptı hareketlenemedı bıle.ılerde top tutmak zaten yok.amatör futbol ızleyıcısıyız herkes dedı gomıs bedava.ama bunu profesyoneller göremedı.çok yanlışlar yapıldı çok.bruma sınan gumuş 2 lısı forvet oynasa harbıden daha ıyı.

Klüp bunu defetmek için fon açsın banka hesabı biz paramızı yatıralım bir daha formamızı giymesin. Herkes atsın 5-10 toplarız beyler. Ciddiyim insanı psikolojik yönden olumsuz etkileyen bir hastalık gibi beyin tümörü yaratır. Bunu transfer ettiren Terim, bunu oynatan Mancini ve Prandelli, Bunu besleyen aşçı , bunun sözleşmesini uzatan yönetim, bunun sözleşmesinden sakal alan sülükler ( başka türlü mümkünü yok zaten bu sözleşmenin ) GS hainidir.

Bir pozisyonda ofsayta kalmamak için öyle güzel bir manevra yaptı ve bunda başarılı oldu ki hayranlığımı bir kez daha pekiştirdi:hat:, golü kaçırmasının hiç önemi yok...Adamımızın artık ofsayta düşmemek gibi bir kaygı güttüğüne hayretler içinde tanıklık ederken duygu dolu anlar yaşadım.

Böyle tarihi bir anekdot, ben olmasam kaynayıp gidecekti belki de, kendimle gurur duydum şimdi, iyi ki varım!:o :asd22: :oley: :D...

ÖZET

122841_3.jpg

fft64_mf1673061.Jpeg

offside%20flag.jpg

burak_yilmaz_11.jpg

Ya ofsayta düşer, ya faul yapar, ya kendini atar ya da topu rakibe atar.Ünal Aysal'ı sırf bu adam yüzünden affedemem.Yabancı sınırı üçe bile düşse forvet yabancı olmalıydı:(

Geri
Üst Alt