Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.715
- 43.616
- 3.888
Yasin Öztekn bile bundan iyi oynadı..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Akhisara karşı 12-13 yaşındaki çocukların yapabildikleri pas trafiğini biraz yaptı diye hemen über forvet kesildi yine başımıza.
I am the one who knocks!
Burak'ı savunmak gibi olmasın ama burak'ın çıkması ile alakası yok bu durumun. Tamamen arsenal'in işi rölantiye alması ile alakalı bir durumdu buOyunda olmadigi ikinci yarida takim hucumda top tuttu, pas alisverisi yapti, ver-kaclar, kanat bindirmeleri vs. Fatih Terim'im bulastirdigi virusden bu takimi Hamza hoca kurtaracak gibi.
Aslan Statistic
Çin Ligi ekiplerinden Guangzhou Evergrande'in Burak Yılmaz için Galatasaray'a 18 milyon USD bonservis bedeli teklif ettiği iddia edildi.
Aslan Statistic Lippi'nin teknik adamlığa veda etmesiyle göreve gelen Fabio Cannavaro'nun Burak Yılmaz konusunda ısrarcı olduğunu iddia edildi.(Yangchen)
Aslan Statistic
Çin Ligi ekiplerinden Guangzhou Evergrande'in Burak Yılmaz için Galatasaray'a 18 milyon USD bonservis bedeli teklif ettiği iddia edildi.
Aslan Statistic Lippi'nin teknik adamlığa veda etmesiyle göreve gelen Fabio Cannavaro'nun Burak Yılmaz konusunda ısrarcı olduğunu iddia edildi.(Yangchen)
Peki Artuncum, eminim verecegim birkac ornege de aciklama getirirsin.Burak'ı savunmak gibi olmasın ama burak'ın çıkması ile alakası yok bu durumun. Tamamen arsenal'in işi rölantiye alması ile alakalı bir durumdu bu
Peki Artuncum, eminim verecegim birkac ornege de aciklama getirirsin.
2012-13, iceride Burak'in olmadigi ve belli dakikalarda 5-5-5 sesleri yukselen Real maci.
Yine 2012-13 sezonu, icerideki Besiktas maci. Elmander ve Umut'un muthis presi sonucu atilan gol. Ondan evel oynanilan maclarda Burak ile baski kuramiyorduk. Terim cok akilli, adamini biliyor, macini da biliyor.
2013-14, deplasman Juve maci. Ilk yaridaki presli futbol ve bol pas trafigi.
Fener ile oynanan Buraksiz 10 kisiyle tecavuz ettigimiz Super Kupa maci. Burak geldiginden bu yana oynadigi hicbir Fenerbahce macinda oyun olarak ustunluk saglayamadik. Drogba sayesinde Mancini ile 1-0 yendigimiz macta birkac net pozisyonumuz vardi, o da Drogba ve Sneijder sayesinde.
Bu adamin cok az oynamadigi mac var malesef, bu yuzden fazla ornek veremiyorum. Ama meseleyi anlatabilmisimdir umuyorum.
Sen olaya oyle bakiyorsun, ben de soyle bakiyorum; 11-12 sezonundaki Elmander-Baros-Necati-Engin-Ujfalusi'li takim o guruptan United'in onunde birinci cikardi. Cunku Burak olmasa, daha dogrusu Burak yerine islevi yuksek bir forvetimiz olsa daha iyi takim olurduk ve kucuk maclarda zorlanmazdik. Ama bir konuda katilma zorunlulugum var; Burak o sezon gercekten kendini asan goller atti. Ama takimin Burak'la her daim potansiyelinin cok altina dusme gercegi asla degismeyecek.ben dünkü maç özelinde konuştum. burak yerine istersen lewandowski oynasın gene arsenal bizi yürüye yürüye yenerdi.
onun haricinde madem eski maçları karıştıracağız. burak 12/13 sezonunda çok özel maçlar oynadı. kimse kusura bakmasın burak'ın cl grup aşamasındaki o 6 golü olmasaydı ki ekstradan var edilmiş goller de vardı onların içinde. ne biz gruptan çıkardık ne de drogba ve sneijder gibi 2 yıldız takıma kazandırılırdı. ondan dolayı burak'ın oyun tarzını beğenmeyebilirsin ama 12/13 sezonu için burak'a sövmek nankörlüktür. ha 13/14 ve içinde bulunduğumuz 14/15 sezonundaki burak'ın performansı ilk senesini aratır vaziyette. bu 2 sene için istediğin eleştiriyi yapabilirsin ki ben de yapıyorum. bu konuda sana gram laf söylemem
Yerli forvet zorunlulugumuz yok. Ki illa yerli olacaksa daha iyileri var. Mevcut gol istatistikleri yaniltmasin. Futbolculuk ozellikleri ve profili daha onemli.burak iyidir kötüdür tartışması burda sayfalarca devam edecektir fakat yerine kaliteli bir yerli transfer edilmedikçe asla gönderilmemeli...
şuan adaylar zaten az muhammet demir , mevlütten başka akla gelen isimler kısıtlı.hal bu hal olunca nereye gönderiyoruz burağı ?
Yerli forvet zorunlulugumuz yok. Ki illa yerli olacaksa daha iyileri var. Mevcut gol istatistikleri yaniltmasin. Futbolculuk ozellikleri ve profili daha onemli.
Berk'i geri getir, daha yararli olsun. Gecen sezon aldigi sansi iyi degerlendirdi. Trabzon'un sildigi Emre gural, kap getir o cocugu eger saglik sorunlari yoksa. Hic ile fazla para harcamadan bir cok opiyon yaratilabilir bana gore.daha iyileri yok demiyorum illaki var...mesela ben cenk tosun ve muhammet demiri bu takımda çok görmek isterdim ama bi girişim olmadı ikisinede...
şuan burağı çıkarsak tek forvetimiz umut kalacak ve 2 etkili forvet almak şart olcak...dönem kötü dönem arkadaşlar ben sanmıyorum 2 tane kaliteli forvet alınacağından.