#17 Burak Yılmaz

Berk'i geri getir, daha yararli olsun. Gecen sezon aldigi sansi iyi degerlendirdi. Trabzon'un sildigi Emre gural, kap getir o cocugu eger saglik sorunlari yoksa. Hic ile fazla para harcamadan bir cok opiyon yaratilabilir bana gore.

senin dediğin binevi kumar...kumar oynayacaksak burak takımdayken de oynayabiliriz baktık aşı tutuyor sene sonu burağa yol verilir.risk forvet hattında iyi birşey değil bence.burağı değişceğimiz çok forvet var fakat bu sezon başı bu treni kaçırdık.

şu yerli forvetler kalitesiz burağın yerine kim oynar olayını geçiniz. balıkesirdeki sercan bile buraktan iyi topçudur istendikten sonra bulunur. Altyapıdan bir oyuncu getirsek oynatsak buraktan ne kadar kötü olabilir? En azından teknik kapasitesi yüksek ama tecrübesizde olsa bir genç oyuncu bulabiliriz.

Peki Artuncum, eminim verecegim birkac ornege de aciklama getirirsin.

2012-13, iceride Burak'in olmadigi ve belli dakikalarda 5-5-5 sesleri yukselen Real maci.
Yine 2012-13 sezonu, icerideki Besiktas maci. Elmander ve Umut'un muthis presi sonucu atilan gol. Ondan evel oynanilan maclarda Burak ile baski kuramiyorduk. Terim cok akilli, adamini biliyor, macini da biliyor.
2013-14, deplasman Juve maci. Ilk yaridaki presli futbol ve bol pas trafigi.
Fener ile oynanan Buraksiz 10 kisiyle tecavuz ettigimiz Super Kupa maci. Burak geldiginden bu yana oynadigi hicbir Fenerbahce macinda oyun olarak ustunluk saglayamadik. Drogba sayesinde Mancini ile 1-0 yendigimiz macta birkac net pozisyonumuz vardi, o da Drogba ve Sneijder sayesinde.

Bu adamin cok az oynamadigi mac var malesef, bu yuzden fazla ornek veremiyorum. Ama meseleyi anlatabilmisimdir umuyorum.

+buraksız ve tek forvet drogba oynadığımız emirates cup.

Gercekten öyle bir teklif varsa hemen postalanmalı ordan gelecek parayla daha güzel şeyler yapılır.

Adamların td'si cannavaro imiş ve Burak'a hayranmış mış, eğer öyleyse td lisansını acil iptal ettirilmesi lazım. Burak'tan kurtulursak bundan sonraki performansımız Arsenal maçının ilk yarısı ikinci yarısı arasındaki fark ile aynı ölçüde değişir.

Burak sözleşmesinin sonuna kadar kalır.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çapşız Türk gençlerden sonra sana kızmaktan vazgeçtim.Gitmesinin tek yolu var yabancı sayısının baya bir arttırılması lazım.En az 8 olursa gönderilir.

Eğer Çine bu fiyata satarsak bir taşla iki kuş vurmuş oluruz hem iyi bir para elde ederiz hemde buraktan kurtulmus oluruz oyunuda sneijder üzerine kurarız

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt