#17 Burak Yılmaz

Peki neden forvet arkası oynuyor? Biri sneıjderın olması gerektiği yerde neden burak oynuyor sutları mı iyi iyi pas mı dagıtıyor? Neymiş efendim tek forvet oynayamıyormuş paşa , 442 oynamak için sneijderi gönderelim diyen bile var. arkadaş onun yerine buragı ve umutu gönderip tek forvet olarak oynayacak 9 numara alsak? Tek forvet oynamayı ögrenecek veya gidecek . Tüm dünya tek forvet oynuyo artık

BJK maçında ofsayttan bir gol veya yalandan bir penaltı güzel olur

Peki neden forvet arkası oynuyor? Biri sneıjderın olması gerektiği yerde neden burak oynuyor sutları mı iyi iyi pas mı dagıtıyor? Neymiş efendim tek forvet oynayamıyormuş paşa , 442 oynamak için sneijderi gönderelim diyen bile var. arkadaş onun yerine buragı ve umutu gönderip tek forvet olarak oynayacak 9 numara alsak? Tek forvet oynamayı ögrenecek veya gidecek . Tüm dünya tek forvet oynuyo artık
Biz 20 sene geriden geldiğimiz için bazen normal karşılanabilir böyle düşünen futbol cahileri.

Sneijderi satıp 4-4-2 oynamak da güzel bir kafa gerçekten, buna ben de bir kaç defa rastladım forumda.

I am the one who knocks!

Allah Allaaah. Bu adam nasıl bu listeye her türlü en yukarlardan giriyor ki?
69263e44a9f36fd221447b3d961efe9f.jpg

Birkac hafta önce Çin iddialari vardi, Çin basininda yer aldi diye cok umutlanmistik :/

5 sene hem bundan hemde kaptan bozuntusu kankisinden kurtulamayiz. Yapistilar iyice kulübe yeteneksizler. Yaziklar olsun.

yerli forvet olarak takımda kalmalı gerçekçi olmayı kendimize kaftan biçersek

Haksız penaltı almasını istiyorum kudurtsun becekelileri

Sent from my iPhone using Tapatalk

Elle gol at vallahi rovaşatayla atacağın olası bir golden daha çok sevinirim.Recep kardeşime katılıyorum.

Top rakipteyken izlersin anca.

Moderatör tarafında düzenlendi:
İlk defa sana hırsız dediler diye sinirlendim.. Lütfen at golünü sustur şu tinercileri..

dus dus diyenlerin bi tarafina şok şu lafları. en güzeli kendini yere atıp P6 ile

Kralllllllllll

Ne güzel yapıştırdı ayağına sağlık

Geri
Üst Alt