#17 Burak Yılmaz

burak bı ara egılıp dızlerını fılan tutuyordu bız hucumdayken bıttı oldu dıyordum ama son dakıkada o depar garıptı ayagından da acmadı :D onun dısında rezalettı orası ayrı

Ya adamın 6 haftatır bariz yükselişi var.Pasları filan eskiye göre gelişme var.Bu aksam belki süper oynamadı ama mücadelesini yaptı sonuna kadar.90 artı 5 te kimse öle depar atıp öle koseye vuramaz.25 golu var bence sezon sonu.İşte kilit konu yanına forvet almalıyız cisse tarzında umut çekilecek çile değil.
Aynen öyle zaten hem.bu kadar gol atıp hem.de Drogba,Demba ba, Cisse,Şükür tarzı duvar olabilecek bir adam olsa çoktan satmıştık 20-30 milyona. ha benim kızdığım nokta şu çok gereksiz hücum faulleri var yapmasa belki defans oyuncusu saçmalayacak topu kaptıracak

Sony Xperia

O deparı da attı diye övüyorsanız ne diyim, bjkliler bile bıtçraktı orada artık zaten.

Her oyuncunun gol atmasina deli gibi sevinirimde bu atarsa daha cok seviniyorum.

Adami bictiniz,kestiniz,öldürdünüz, yinede Ayaga kalkti. O kalkis bu Gol ile belli oldu. Birde Selcukla sabote ediyor deniliyordu, halbuki Burak HEP savasir

Gol disinda b.k gibiydi

Fanboylari cildirmis gene

Top oynayamiyor iste bukadar basit

Gol güzel.
Golün gerçekleştiği 30 saniyeyi çıkart, rezalet.

defansda iki üc kiritik müdahaleleri vardi

Etkisizdi. Ama golünü attı yine.

Saygı duyuyorum.

gelişme var,net.ama papis cisse şart.

90+5te böyle bir depar atmak...Helal olsun yinede yetenekli bir futbolcu degilsin.

Geri
Üst Alt