#17 Burak Yılmaz

Maç esnasında en çok Burak'ın gol atmasını istiyordum. Şerefsizler hırsız hırsız diye bağırdıklarında nedendir bilinmez ama içim burkuldu. Hadi Burak sustur şu itleri dedim içimden. Susturdu çok şükür. :)

Hiç sevmem kendisini hatta kim ne derse desin Galatasaray üzerindeki kamburlardan biridir bana göre ama gol atmasını çok istedim yalan değil ve 90+5'de o kendisine yakışmayacak derecede muazzam golü atınca haykırdım resmen... Bütün maç utanmadan hırsız hırsız diye tempo tuttular. Burak hakkında ağır konuşurum her zaman ama şikeci kız kardeşlerin taraftarları önce kendi takımlarındaki pislikleri temizleyecekler... O pisliklerin yanında Burak, Melo gibi adamlar melaike melaike... Şikeyi, emreyi, volkanı, töreyi, veliyi, oğuzhanı bile sindirebilen o içine tükürdüğüm vicdanlarını temizlesinler önce haysiyetsiz herifler...

Hamza hoca geldiğinden beri en kötü maçını oynadı.Ama attıgı golü ligte yapabilecek oyuncu gösterirseniz sevinirim.Topla hızlanması muazzamdı.

Emekciler qrali.. Kargalari susturdugu iyi oldu. Siz ve Azize ablanizdan ala hirsizmi olur adiler.

Bugün etkisizdi ama yine de attı. Burak ligin net en iyi forveti ama yanına adam lazım.

B6hw2RjCcAE9HYh.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=2jJnyyta07k

Izin verin, ve kral ruhunuzu oksasin.

Dünkü golde o topla giderken aklımdan tek bir şey gecti.
Aman topu fazla sektirme burak şimdi :D

O deparı da attı diye övüyorsanız ne diyim, bjkliler bile bıtçraktı orada artık zaten.

Bu kadar berbat bir zeminde son dakika o deparı atmak üzerine de plaseyi bırakmak kolay bir iş değil.

Futbolla uzaktan yakından ilgili herkes objektif bakarsa bu yorumu yapar.

Attıgı goller kuşlardan cok bazılarının zoruna gidiyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Krala hirsiz diyorlar evet hirsiz bizim kalbimizi caldi <3

HTC One cihazımdan gönderildi

adam hep atıyor ya bide ilk yarıda kaçırdıgı vardı zamanlama hatası yaptı sneijderde kaldı top

kaçırdıklarını falanda atsa senede 40tan aşağı atmayacak herhalde :P

maç boyu hırsız diyenlere kapağı takıp sus işareti yaptığı için çok mutluyum
normal kızdığımız bir burak yılmaz o golde topu ayağından fazla açıp ya kaleciye kaptırırdı ya da vuruşu kalecide kalırdı

sezon başında da söylediğim gibi o çok övülen demba ba'dan fazla gol atacağına şüphem yok

OOOooOOOooo KRAL BURAK YILMAZ!

maç boyu hırsız diyenlere kapağı takıp sus işareti yaptığı için çok mutluyum
normal kızdığımız bir burak yılmaz o golde topu ayağından fazla açıp ya kaleciye kaptırırdı ya da vuruşu kalecide kalırdı

sezon başında da söylediğim gibi o çok övülen demba ba'dan fazla gol atacağına şüphem yok

topu onune fazla acmadi ++ kazma kaleci cikmadi ciksaydi alirdi hahahah , kralin ustune giden bir cisim olsa adam triplenip topu kaybediyor

Geri
Üst Alt