#17 Burak Yılmaz

Farzedelim ki şu olay ligin 22.haftasında falan olsaydı elde kalan golcüler Pandev ve Umut :(

Kadro planlamamız çok yanlış.
Adam gibi bir golcü almadan 2.yarıya başlarsak unutalım şampiyonluğu.

Umarım ciddi bir şeyi yoktur.

Pozisyonu göremedim. Telafisi olmayan tek bölge forvet bu takımda.

Kral uzun süre sakatlanırsa. Forvet transferi şart olur. Aksi takdirde şampiyonluğu unutalım.

yarin belli olacak durumu...

Hamza Hamzaoğlu: Burak Yılmaz'ın sakatlığı bizi düşündürüyor. Durumu yarın belli olacak, inşallah önemli bir şeyi yoktur.

Kral uzun süre sakatlanırsa. Forvet transferi şart olur. Aksi takdirde şampiyonluğu unutalım.

Ben anlamıyorum sizi neden Burak gibi takımın tek gol silahı sakatlansın istersiniz. Forvet gerekiyorsa zaten sakatlık olmadan yapılır sevmiyorsan bile sakatlığını niye istiyorsun?

Ben anlamıyorum sizi neden Burak gibi takımın tek gol silahı sakatlansın istersiniz. Forvet gerekiyorsa zaten sakatlık olmadan yapılır sevmiyorsan bile sakatlığını niye istiyorsun?

Benim bu cümlemden Burak'ın sakalığına sevindiğimi çıkardıysan tebrik ediyorum seni. :D

adam 1.5 sezon sırf zarar top oynadı grip bile olmadı , tam düzelmeye başladı sakatlandı , şanssızlık

Pandev var denip, transfer yapılmaz :)

Benim bu cümlemden Burak'ın sakalığına sevindiğimi çıkardıysan tebrik ediyorum seni. :D

ben aklındaki okuyamam evet yazıdan bunu çıkardım. Eğer böyle düşünmüyorsan özür dilerim. Bazen böyle sakatlığını isteyenler oluyor

Sakatlanirsa yönetim mutlaka yeni forvet almali yoksa sampiyonlugu hediye etmis oluruz

Umutla sezonu bitiremeyiz.

İlk mesajı Burak baslıgına atıyorum
Sinan için büyük sans hamza hocada realist olup korsa 11 e büyük bir kazanç saglayabiliriz
Tek eksigi son vuruş sinan ın gerisi muazzam

yırtık varsa 2-3 hafta olmayabilir umarım öyle degildir çünkü nekadar laf etsekte elde başka forvette yok en formda olan adam burak

ihtiyacımız var,yabancı transferide yapamayız kontenjanımız dolu.

böyle maçlar için Sneijder ve Buragi riske etmeyi değermi ya..

Burak sakatlanırsa sampiyonluk gitmiştir

Pisi pisine gitti ya. Ulan hangi akıl ile 8-9 oyuncu birden değiştiriyorsunuz?

Teker teker sok da adam akıllı ısınarak girsinler.

I am the one who knocks!

Son düzenleme:
Buragi beyenmeyenlere kapak olsun

g harfini kullanacaktim ama siz ondan da anlamazdiniz ki..

Geri
Üst Alt