- 11 Kasım 2012
- 14.151
- 4.012
- 1.328
sana söyle söylim:
Burak gibi bir oyuncu takimi her an hirslandirir. Maca girer girmez Umuttan faydali oldu, yoksa bunu inkarmi edicen?
kendisi dedigi gibi: Hic bir agri his etmemis, ve böyle bi sakatliga Allaha Sükür rastlanmamis.
Yani demek istedigim, eger kendisini kötü hisetseydi hayatta girmezdi, hatta ve hatta ilk 18de olmazdi. Ama hem antrenmanda birsey hisetmemis hemde isinirken. Anlayacagin o igneler manipüle etmis. Normal natürel tedavi olsaydi, en gec bursa macinda 100% hazirdi. Insallah aksaklik cikmazda o na dua et bari. Bügün Buragin eksikligi belliydi
Dua edelim demiştim zaten sana, önceki mesajlarımdan birinde. Ayrıca 2-0 olmuş bir maçta 78.dakikada oyuna girmiş bir oyuncu için (kim olursa olsun farketmez) ondan daha etkili oldu demenin manası yok, çünkü zaten yorgun ve dağılmış bir rakibe karşı oyuna giriyorsun. Yani Aydın'ı da alsan oyuna o pozisyonu yaratırdı.
Ben Umut'u da beğenmem hiçbir zaman, sahada saçma sapan şaklabanlıklar yapıyor. Ama şu bir gerçek ki o en ileride oynadığı için Burak belki de son 3-4 haftadır göze girmeye başladı. Eğer Burak'ı en ileriye koyarsan takım yerleşemiyor rakip sahaya. Benim teknik olarak kıstasım bu. Bazı şeyleri uzun uzadıya yazmak istemiyorum ama futbol sadece istatistikten ibaret değil, bunu görmek lazım.