#17 Burak Yılmaz

Sonuçta çıkmadan kaptığı toplarla takımı geriye döndürmüyor, atakları rakip yarı sahada çıkmadan kesince top sürekli ileride kalmış oluyor... Duvara çarpıp dönmüyor hemen

Biraz ezber gibi geldi bana, bahsettiğin şekilde kazandığı tek top bile gelmedi aklıma, bu maçta...İyi niyetine gayretine eyvallah da; bu tek taraflı maçın istatistikleri bile zayıf rakiple yakın rakamlar ortaya koyuyorsa, bunun başlıca etkeninin Umut' un yetersizliği olduğunu düşünüyorum...Umut yerine Nonda (Bizdeki haliyle hem de!) gibi bir santrforumuz olsa; top tutması ve diğer oyuncularımıza yapacağı servisle en az iki katı pozisyon ve en az 5 gol işten bile değildi...Umut en fazla hamle oyuncusu olur bu seviyede, sonradan girdiğinde enerjisi ile katkısı daha fazla oluyor, birde yetenekleriyle izah edilemeyecek şekilde karambol pozisyonlarında yüksek bir gol şansı yakalayabiliyor, oyun rakip ceza sahasına yıkıldığında...Kendisi sorunsuz ve faydalı bir yedek; Pandev paketlenip standart bir santrfor alınsa sorun kalmayacak...

futbol bu iste, hic sevilmeyen birinden vazgecilmeze cok az bi mesafe var.

Sevmezsin, eleştirirsin yeri gelir kendi içinde küfürde edersin ama kimse seviyesizleşmemeli.

Burak'ı günahım kadar sevmem, hala yetersiz buluyorum. İsteksiz olduğunda çekilmez hale de geliyor ama adam hocayla beraber bir çıkış yakaladı.

Burak'ın kötü olmasını istemek takımının başarısız olmasını istemektir. En büyük hainlik budur.

İddia ediyorum Umut 2 maç oynamasın bu sefer Umut'u ararız ileride top tutamıyoruz diye yakınırız...

Umut, Top tutuyor, rakibe basıyor
Burak, Fırsatçı, top sürer.

ikisi ayrı ayrı tam bir forvet olmadığı için ikisini oynuyatıyoruz zaten :D

Burak top sürüyor derken hiç görmedim öyle bir meziyetinin olduğunu varsaysak bile 2 sezondur fiziksel durumu bırakın top sürmeyi sahada yürümesini bile imkansız kılıyor.

oynama istediği övgüye değer ama yaptığı aptallık resmen dua etsin extra birşeyi yokmuş en az 2 hafta dinlenicek hamza hocayıda zor durumda bıraktı..

2 hafta dinlenme diye bisey yok bidigim 2 3 gune toparlar.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 hafta dinlenme diye bisey yok bidigim 2 3 gune toparlar.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yanlış anlama bilmediğimden soruyorum gerçekten böylemi biraz daha detay verirmisin? eğer öyleyse tabiki daha erken dönebilir zaten ben tekrar sakatlanmaması güçlü dönmesi için böyle bir zaman dilimi belirttim yoksa sakatlığının iyileşme süreci hakkında bir bilgim yok...

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Son düzenleme:
Burak top sürüyor derken hiç görmedim öyle bir meziyetinin olduğunu varsaysak bile 2 sezondur fiziksel durumu bırakın top sürmeyi sahada yürümesini bile imkansız kılıyor.

sana son 5 macindan 100 video gösteririm. BJKye karsi golüne bak, Topu eliyle tasiyipdami golünü atti

En büyük avantajı Sneijderin Burakı artık tanıması öğrenmesi oldu. Sneijder Burakla verkaça girilmeyeceğini pas atıp geri alamayacağını öğrenince artık sürekli araya atmaya başladı Selçukun yıllardır yaptığını kısa sürede klas bi şekilde yapınca Burak Yılmaz vazgeçilmez oldu.

mehmet ocak dikkat çekmeye çalışıyor

Hem 24/7 Ünal Aysali savunuyor, hem Ünal Aysal sayesinde yeni sözlesme alan Selçuk ve Burak'i elestiriyor

ikiyüzlü 3.0

valla tek umudumuz burak sevseniz de sevmesenizde.. bence inanırsak leblebi gibi gol atacaktır ilk senesi gibi

Geri
Üst Alt