Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla tek umudumuz burak sevseniz de sevmesenizde.. bence inanırsak leblebi gibi gol atacaktır ilk senesi gibi
Beşiktaş maçında oyuna yeni girmiş ısmail koybasi dahil 3 kişiyi orta sahadan ben pesime taktik golü attım renktas...Burak top sürüyor derken hiç görmedim öyle bir meziyetinin olduğunu varsaysak bile 2 sezondur fiziksel durumu bırakın top sürmeyi sahada yürümesini bile imkansız kılıyor.
Beşiktaş maçında oyuna yeni girmiş ısmail koybasi dahil 3 kişiyi orta sahadan ben pesime taktik golü attım renktas...
hocam önü boş kaleye yönelemeyecekse artık bilmiyorum birsürü meslek var yapılacak ama futbolculuk değil.Benim kastettiğim rakip ile birebir iken yada rakibi karşısına aldığında topla dikine gidebiliyormu top sürmek futbolda budur yoksa hepimiz top sürebiliyoruz merak etmeyin.Beşiktaş maçında sabrinin alda at diye verdiği topta yere nasıl düştüğünüde gördük.Bu güçsüzlükten oluyor işte dediğim gibi böyle bir meziyeti olsada rakibi ile mücadele edicek gücü yok.
Dediğim gibi Türkiyenin hızlı sayılabilecek beklerinden ismail i yeni oyuna girmesine rağmen o ağır zeminde 90. Dk peşine takip topla ilerleyip golü atıyorsa, bu bir meziyettir ve bir golcü için iyi ve para eden bir meziyettir...hocam önü boş kaleye yönelemeyecekse artık bilmiyorum birsürü meslek var yapılacak ama futbolculuk değil.Benim kastettiğim rakip ile birebir iken yada rakibi karşısına aldığında topla dikine gidebiliyormu top sürmek futbolda budur yoksa hepimiz top sürebiliyoruz merak etmeyin.Beşiktaş maçında sabrinin alda at diye verdiği topta yere nasıl düştüğünüde gördük.Bu güçsüzlükten oluyor işte dediğim gibi böyle bir meziyeti olsada rakibi ile mücadele edicek gücü yok.
Defol git geri gelme daha..
Giderse o avatarin hayal olur umutla![]()
Burak'la da hayal olur.