#17 Burak Yılmaz

Bunu dediğim için utanıyorum ama sana ihtiyacımız var Burakinho :(

Sana-%C4%B0htiyac%C4%B1m-Var.jpg

Yahu bir sistemde burak yılmaz gibi yetersiz kere yetersiz bir adam aranıyorsa o takımdan bir şey olmaz zaten boşuna ümitlenmeyin..

Öyle bir algı var ki bu adam 100 tane gol kaçırıp 101ini atsa övülür ama bunun yerine oynayan adam 100 tane atıp 101i kaçırsa nerdesin be kral diye söylenilir. O kadar güzel ki burak efendi tek bir şeyi iyi yapsa yeterlidir ama bunun yerine oynayan adam her şeyi iyi yapmalıdır ki onda da burak yılmazı kesemez sadece onunla çift forvet oynama şerefine erişir...

Bunun oynamadığı maçların daha 20.dakikasında burakı çok arıyoruz diye yazan adamlar var sağa sola.

Hayır umut da yetersiz bir adam ama allah aşkına burak neyi bu adamdan daha iyi yapıyor ki...Çalım mı,gol vuruşu mu,kafa topları mı,oyun görüşü mü...

Bu adamın geldiğinden beri adım adım takımın oyun düzenini mahvettiği artık ne zaman görülecek...Medyadan zaten ümidim yok çünkü ya çoğu bunların kankası ya da aşırı fener sevgilerinden memnunlar böyle bir adamın galatasarayın forvetinde olmasından..Ama en azından bazı taraftarlar görsün...

sana söyle birsey söylim:

Burak belki 100 gol kacirip senin deyiminle 101. atar. O 100 posisyona kim girebilir BY den baska bizde?

Buragin Umutdan fazlasi yok diyorsun, sana burdada iki örnek verim. SADECE IKI aslinda 100tane varda:

bitiriciligi/gol koklamasi ve DOGRU DÜZGÜN defansi yipratmasi. Ikincisi ne demek? Hepimiz biliyoruz ki Umut deli dana gibi kosar. Ama NE FAYDASI var bunun? Bunda insan Pres demez cahillik der.

Burak ise, defansi karistirarak yipratir, geri cekilir (Hamza hocadan itibariyle özellikle), kendisini unutturur v.b.
Takim oyunu yok diyorsun Buragin oldugu zaman. Pekiiii iki-üc mactir yok Burak birsey görebiliyormusun? Ben EVET. Önde ne yapacagini sasirmis bi Umut ve Sneijder ile Burakdan haric gol atabilecek kimsenin olmadigini.

Oyun görüsünü de düzeltmis. Bunlari hepsini es gecimde ADAMIN HIRSI Sampiyonluga yeter. Hele bu sene adamda nolduysa, helal denilenecek tarsa. Bu hirsi sadece Nando,Ched,Sneijderde görüyorum. Ne tesadüfki bu 4 olmazsa olmazimiz. Birisi olmazsa, takim takilmaya basliyor hemen.

sana söyle birsey söylim:

Burak belki 100 gol kacirip senin deyiminle 101. atar. O 100 posisyona kim girebilir BY den baska bizde?

Buragin Umutdan fazlasi yok diyorsun, sana burdada iki örnek verim. SADECE IKI aslinda 100tane varda:

bitiriciligi/gol koklamasi ve DOGRU DÜZGÜN defansi yipratmasi. Ikincisi ne demek? Hepimiz biliyoruz ki Umut deli dana gibi kosar. Ama NE FAYDASI var bunun? Bunda insan Pres demez cahillik der.

Burak ise, defansi karistirarak yipratir, geri cekilir (Hamza hocadan itibariyle özellikle), kendisini unutturur v.b.
Takim oyunu yok diyorsun Buragin oldugu zaman. Pekiiii iki-üc mactir yok Burak birsey görebiliyormusun? Ben EVET. Önde ne yapacagini sasirmis bi Umut ve Sneijder ile Burakdan haric gol atabilecek kimsenin olmadigini.

Oyun görüsünü de düzeltmis. Bunlari hepsini es gecimde ADAMIN HIRSI Sampiyonluga yeter. Hele bu sene adamda nolduysa, helal denilenecek tarsa. Bu hirsi sadece Nando,Ched,Sneijderde görüyorum. Ne tesadüfki bu 4 olmazsa olmazimiz. Birisi olmazsa, takim takilmaya basliyor hemen.
Ya ne hırsı ? Bu adam gol kralı olmasın şampiyonluğa bile sevinmez.

Sneijder in fenere attığı ikinci golü izle yeter

sampiyonluk o na kisisel basaridan daha cok gelir getirir. o nu kendisi ve sende biliyorsun.

Mesela Ronaldoda baskasi gol atarsa asiri derecede sevinmez. Bazen kudurur sevincten bazen yürür. Keza Burakda öyle

Ben kişisel görüşümü söyleyeyim Bursa maçında Burak'ta oynasa yine Umut gibi bi ton top ezer, boş yere pres yapardı. Umut'un attığı kafa golünü bence atamazdı. Ama fazladan 1-2 pozisyona girer bunlardan birini gole çevirirdi. Yine dönüp dolaşıp aynı yere gelirdik kötü performans- aradan 1 gol. Olsun gol attı kaosu.

Ben kişisel görüşümü söyleyeyim Bursa maçında Burak'ta oynasa yine Umut gibi bi ton top ezer, boş yere pres yapardı. Umut'un attığı kafa golünü bence atamazdı. Ama fazladan 1-2 pozisyona girer bunlardan birini gole çevirirdi. Yine dönüp dolaşıp aynı yere gelirdik kötü performans- aradan 1 gol. Olsun gol attı kaosu.

bence Burak ile maci kendi sahamizda kabul etmezdik. Buragin iyun görüsü ve kendi gol istegi bunu bile yedirmez kendisine

bence Burak ile maci kendi sahamizda kabul etmezdik. Buragin iyun görüsü ve kendi gol istegi bunu bile yedirmez kendisine
Ya Burak takımda oyun görüşü en zayıf olan adamlardan top tutamaz duvar olamaz pas atamaz orta acamaz ne oyun görüşünden bahsediyorsun burak yüzünden bu takım ilerde top tutamiyor bunu görmek çok mu zor

Ya Burak takımda oyun görüşü en zayıf olan adamlardan top tutamaz duvar olamaz pas atamaz orta acamaz ne oyun görüşünden bahsediyorsun burak yüzünden bu takım ilerde top tutamiyor bunu görmek çok mu zor
Başka adam yok ne yapalım bir forvet yok su koca ülkede

Neye yıldırdı lan suan mac falan mı var gece gece yazdıkları posta bak allahın kuşu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kral olmayınca ligi kaybettik işte kıymetını bilin. . Ligin en iyi forvetidir bana göre.

Kral olmayınca ligi kaybettik işte kıymetını bilin. . Ligin en iyi forvetidir bana göre.

Bir beraberlik aldık.
Ne karamsar adamlarsınız.
Bursa her büyük takımdan içerde dışarıda puan alabilecek bir takım.
Kadıköy'de biz bu İso'yu yeneriz.
Haddini biliyor golleri yiyor!
Yeterki hakem laga luga yapmasın.

BlueTapa

Geri
Üst Alt