#17 Burak Yılmaz

Burak candir bizim takimda. daha iyisi yok maalesef.
üstelik takim oyununda da biraz gelistigini söyleye biliriz.
Burak 100 tane umut eder. Ama umuta özel gicigim var yani oynadigi futbolu ile :)
forumda umutu begenlerde var nedense ama saygi duymak gerekir.

sana söyle birsey söylim:

Burak belki 100 gol kacirip senin deyiminle 101. atar. O 100 posisyona kim girebilir BY den baska bizde?

Buragin Umutdan fazlasi yok diyorsun, sana burdada iki örnek verim. SADECE IKI aslinda 100tane varda:

bitiriciligi/gol koklamasi ve DOGRU DÜZGÜN defansi yipratmasi. Ikincisi ne demek? Hepimiz biliyoruz ki Umut deli dana gibi kosar. Ama NE FAYDASI var bunun? Bunda insan Pres demez cahillik der.

Burak ise, defansi karistirarak yipratir, geri cekilir (Hamza hocadan itibariyle özellikle), kendisini unutturur v.b.
Takim oyunu yok diyorsun Buragin oldugu zaman. Pekiiii iki-üc mactir yok Burak birsey görebiliyormusun? Ben EVET. Önde ne yapacagini sasirmis bi Umut ve Sneijder ile Burakdan haric gol atabilecek kimsenin olmadigini.

Oyun görüsünü de düzeltmis. Bunlari hepsini es gecimde ADAMIN HIRSI Sampiyonluga yeter. Hele bu sene adamda nolduysa, helal denilenecek tarsa. Bu hirsi sadece Nando,Ched,Sneijderde görüyorum. Ne tesadüfki bu 4 olmazsa olmazimiz. Birisi olmazsa, takim takilmaya basliyor hemen.

Burak geldiğinden beri toplam gol sayımız, pozisyon sayımız, koşu mesafemiz, oyun kalitemiz vs. her şey düştü. Bir kere Burak kadar az pres yapan bir forvet görmedim bunu görünce bile çıldırıyor insan. Alanda kapatmıyor sadece yürüyor buna karşı oynayan her defans çok rahat top yapıyor. Burak takımın eforunu emeğini çalmıştır takım bir yeteneksizin ayağına bakar hale geldi durum ortada.

Burak geldiğinden beri toplam gol sayımız, pozisyon sayımız, koşu mesafemiz, oyun kalitemiz vs. her şey düştü. Bir kere Burak kadar az pres yapan bir forvet görmedim bunu görünce bile çıldırıyor insan. Alanda kapatmıyor sadece yürüyor buna karşı oynayan her defans çok rahat top yapıyor. Burak takımın eforunu emeğini çalmıştır takım bir yeteneksizin ayağına bakar hale geldi durum ortada.

Istatistikleri pek sevmem ama, bunlara Göre Burak hep kosu mesafelerinde Top 5 dedir. Hele Besiktas macinda iki sey aklimda cikmiyor : Birden bire bizim Ceza sahamiza geri kosup Sosanin Sutunu bozarken.

Burak gayet Cok kosup rakibi guzel bir sekilde bozar

bakin kim döndü :)
ImageProxy

Takimla tamamiyle calisip, agri hisetmemis. Pazartesi sahada kral

kadroda bulunsun 2.yarı oyuna alırız. konya maçıyla birlikte alır formasını

sevmiyorum seni Burak Yılmaz, ama yokluğun acı verici. Forvet yok takımda, bunu diyeceğimi hiç düşünmezdim ama dön artık :) Bunları yazan ben miyim bilmiyorum.

hani ölümü gösterip sıtmaya ikna etmek deyimi vardır ya işte tam o sakatlık oldu bu...
burağa o kadar laf ettik bi sakatlandı umuta muhtaç kaldık ve burak şuan bizim için bir suarez gibi önemli oldu..
ne diyelim allah yokluğunu birdaha göstermesin qralımızın :D

Koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derlermiş. Bizdekide o hesap

Kupada isin cabuk eski formuna dön. En azindan Forumdaki ömrümü uzat, yoksa Umut 2 sayfalik küfür yazicam

Kör topal ilerledik Umut'la.. Balkes'i de atlatırız ama sonrasında Burak lazım!

SON DAKİKA || Hamza Hamzaoğlu:"Sabri Sarıoğlu 2-3 hafta daha uzak kalacak ama Burak iyi durumda hafta içi Kupa maçına sakladık"

Aman hoca nereye sakladıysan kalsın orda. Kupa maçında oynatmaya gerek yok. Balkes maçı döner ve golünü atar.

Geçen sezon Drogba varken sakatlansaydın keşke çok kötü ve fakir bir zamanda sakatlandın.

Ya bırak kupayi adamı gene sakatlayacaksin.

Geri
Üst Alt