#17 Burak Yılmaz

iyi iyi burak yılmaz'ı kupa maçına sak(AT)lamışız..

Dön artık kral sen aldircan bu ligi bu sene senin dönmen kesinlikle bi hava katkı katar

Normalde forvet oyuncuları rakip defanslardan ikili mücadelelerde çekinmesi gerekirken,Burak oynadığında bu tam tersi oluyor.Ne zaman ne şekilde faul yapacağı belli olmuyor ve rakip defansların inanılmaz çekindiğini görüyorum bazen Burak'la girdikleri ikili mücadelelerde.Ben bu gün bunun eksikliğini farkettim. Mustafa Yumlu bi ara Umut'un kafasına oturmuş sahada dolanıyorlardı o şekilde.Hava toplarında gerekirse omuzunu dirseğini kullanacaksın yoksa rakip seni tarumar eder.Umut'un yaptığı ise zıplamış olmak için zıplamak.

buraka yaptığımz eleştirilerden ötürü tanrı bize umutu gönderdi hepiniz bu olaydan ibret almışsınızdır heralde burak'ın değerini bilin lütfen

Burak Yılmaz'dan itiraf

“DAHA HIRSLI VE DAHA AÇIM”
SARI kırmızılı ekibin en önemli kozu olan ve bu yıl da 13 gole imza atan Burak Yılmaz, yaşadığı sakatlığı atlattığını da belirtip, “Çok şükür iyiyim. Artık hazırım. Şimdi daha hırslı ve daha açım. İnşallah gollerime kaldığım yerden devam edeceğim. Allaha çok şükür ki Eskişehirspor maçını da kazandık. Çünkü kazanmak şampiyonluk için çok ama çok önemli artık… Bundan sonra da Galatasaray için en iyisini ortaya koyup, 4. yıldız için çalışacağım” ifadelerini kullandı.

keske herkes senin gibi hirsli olsaydi.. Sen,Sneijder,Nando,melo,Ched(afrikadan önce). Bunlari al takimdan foss..

nerdeydin lan sen :( hosunami gitti Umuta söverken....

Iyiki döndün #Kral

Hırslanınca içinden değişik bir adam çıkıyor. Hep hırslı ol hep çalış işte.

Topla arası baya iyiydi çok şaşırdım inşallah hep böyle oynar

Yine kapakları takıyor

Umut'tan sonra ilaç gibi geldi adeta. Kapakları takıyor yine Kral.
burak400_1241483487504de7a7d0fe2.png

pas oyununu biraz daha gelistirirse tamamdir..
bide ofsayt konusu var tabiki ve gereksiz eleri ile faul yapmalari ama bu macda yapmadi pek bunlari simdiye kadar.

Umuttan sonra Burak gözüme Suarez gibi geldi. Şu takımda Sneijderle anlaşan ender oyunculardan biri kendisi.

Geri
Üst Alt