#17 Burak Yılmaz

Gol atar mı bilmem. İnşallah atar. Ama etkisiz bir oyun sergileyeceğini düşünüyorum. Burak Kadıköy'de tam bir loser. Agresifliğini kaybediyor o stadda.

Bence oyuncularımız fb'deki oyunculardan çekiniyorlar. Özellikle Emre ve Volkan'dan. Nedenini anlamıyorum ama öyle.

Zamanında şampiyonluktan etti adam daha ne yapsın.
Yetmez en az 5 gol atmalı her maç . O var diye hulk,benzema gibi forvetlerimiz yedek bekliyor. Yeteneği de 0 in altında her vurduğu avuta gidiyor yalandan pres yapıyor. Gece hayatı var hatta silah taşıyıp adam bile tehdit ettiğini biliyoruz. Bir an önce konulmalı yoksa elimizde ki çok yetenekli forvetleri yabancı düşmanlığı var diye oynatamiyoruz renktas..

Yetmez en az 5 gol atmalı her maç . O var diye hulk,benzema gibi forvetlerimiz yedek bekliyor. Yeteneği de 0 in altında her vurduğu avuta gidiyor yalandan pres yapıyor. Gece hayatı var hatta silah taşıyıp adam bile tehdit ettiğini biliyoruz. Bir an önce konulmalı yoksa elimizde ki çok yetenekli forvetleri yabancı düşmanlığı var diye oynatamiyoruz renktas..
Ooo sen ne diyosun renktaş forvete saatçi doldurmalıyız.Nasılsa para paçalarımızdan akıyo ne yapacaz bu kadar parayı.

Bugün en çok sana güveniyorum krallll. Kanciklara 2 golü var.

Şimdi kral diyenler maçta kötü oynarsa ki sakatlıklar ile geçirdiği 1 ay, geçmiş derbilerde ki silik oyunu gibi etmenler ile gayet olası bir ihtimal umarım QRALLL demezler yeniden.

Normalde gelecek sezon yedek olarak kalmalı ama bu ve kankisi yedek kalınca takımı karıştıracağı için göndermemiz lazım ikisini de.Kafa topuna çıkmayan forvet mi olur?

bu maçta eleştirmiyorum çünkü küçük maçların topçusu burak anca karşısında el yasa gibi 3. sınıf defanslar olacak ki hatalarını affetmicek affetmiyo da ama bu kadar rahat konumda gidilen bi maçta çılgın atması lazım-ya tam bi sprinter futbolcunun isteyeceği ortam var,kaç aralara be abicim.

bu maçta eleştirmiyorum çünkü küçük maçların topçusu burak anca karşısında el yasa gibi 3. sınıf defanslar olacak ki hatalarını affetmicek affetmiyo da ama bu kadar rahat konumda gidilen bi maçta çılgın atması lazım-aralara kaçması lazım.

Bu maçta eleştirilecek son adamlardan.

-Tapatalk-

O golü atsaydi hersey bambaska olabilirdi bu aksam. Ama neyse Buraka gelene kadar elestirilecek dolu adam var bu mac icin.

Yav zaten biliyoruz küçük maçların topçusu olduğunu da o golü de at artık be kardeşim.

Ilerde top tutamamasi böyle maçlarda çok canımızı yakıyor

Geri
Üst Alt