#17 Burak Yılmaz

Burak en son eleştirelecek adam

Yahu hadi kötüsün , ama o gördüğün sarı nedir nasıl bir laubaliliktir !

Sallayın gitsin, Burak fb macını alacak topcu degil. Bari Anadolu maclarını alsında sampiyon olalım, hani buda büyük bir meziyettir, Anadolu maclarını alacak topcuda lazım..

gol pozisyonu yaratmazsan is yapmaz tabiki.. o golü atmaliydi yanliz!

siz buraktan ne bekliyorsunuz onu yazin önce buraya
bu adam simdi yaklasik 3 senedir bizde oynuyor iyi oynadigi bir tane derbi hatirliyor musunuz? hayir
o yüzden bos yere beklenti icine girip mac sonu adama sallamaniz baya komik oluyor
burak yetersiz bir oyuncudur bizim icin ve asla büyük maclarin adami olamaz
sezon sonu üce bese bakmadan umut ile beraber sutlanmalidir

bu maçta son laf atacağım kişilerden birisidir
ama bizim için yetersiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu durum
seneye burakla devam edemeyiz

Yabancı sınırı sebebiyle alternatifsizsin; ama seneye sende gidersin umarım... Aslında yedekte değerlendirilebilir ama sorun çıkartır.

o topu atacakdin be :(
ama kötü degildi oyun icinde top geldiginde. elestirilecek son kisilerden birisi belki bu macda.
ama golü atmaliydi .... :(

top aşırtırken hiç kaleciye baktığını ya da topun neresine vurmayı düşündüğünü sanmmıyorum. salladı ayağını artık ne olursa ..

Her büyük maçta olduğu gibi hiç bi b.k yapmadı sağolsun Qral. Konya'ya 2 gol atınca Falcao ile kıyasa girer yine. O da bişeydir gerçi.

En az Burak kadar kötü oynadı ama son haftalarda yaşadığı sakatlık kendi suçu. İyileşmeden oynarsan böyle oynarsın.

küçük maçların golcüsü olduğunu yine kanıtladı. bu adam kesinlikle bu takım 1 numaralı forveti değil yardımcı forveti olmalı

Top rakibe geçtimi yürüyor sadece ya ben hayatımda böyle forvet görmedim. Sneijder'e bak utan lan adam sürekli pres yaptı rakibin pas-koşu yollarını kapatmaya çalışıyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
yetenek fakiri. 2-3 maç oynamadi diye yalliyor bazileri, ama oynadiktan sonra ne kadar yetenek fakiri oldugunu anliyorlar. Qral bu takimda ancak yedek oyuncu olur

Sakatlanma oglum SAKATLANMA. 2 mac suruyor eykiyi olman CEZAYA DUSME SAKATLANMA

Geri
Üst Alt