#17 Burak Yılmaz

Sen Braga ve Cluj maçlarını büyük maçtan sayıyorsan doğru yani en azından sana göre :) Bana göre ise gayet sıradan maçlardı.

o siradan takimin birsi bizimle 10 Puandaydi, hatirlatim sana. Öbürüde evimizde yenmis bizi o nuda hatirlatim.

Bu sene siradan Anderlechte karsi sivadik. Bizim Türklere karsi siradan Takim Yoktur

Dribbling yeteneği yok, sırtı dönük oynayamıyor, pas yeteneği berbat, defans arkasına koşuları iyi... Burak böyle bir futbolcu işte, yabancı sınırı olduğu için alternatifsiz vaziyette. Önümüzde ki sezon yeni yönetim iyi bir transfer bütçesi ayarlayabilirse kesinlikle gitmeli.

Atacaksın o pozisyonu abi, atacaksın. Atsaydın şu anda belki de fenerbahçe galatasaray a 2 saattir yenilmiyor geyikleri yapacaktık.

Dribbling yeteneği yok, sırtı dönük oynayamıyor, pas yeteneği berbat, defans arkasına koşuları iyi... Burak böyle bir futbolcu işte, yabancı sınırı olduğu için alternatifsiz vaziyette. Önümüzde ki sezon yeni yönetim iyi bir transfer bütçesi ayarlayabilirse kesinlikle gitmeli.

Bu mümkün mü?..Seneye yabancı gelir ''buraka yardımcı geldi'' haberleri servis edilmeye başlar.Çift forvet oynarız burak efendi oynasın diye sonra takım kötü gider ihale yabancıya kalır sneijderin ilk dönemi gibi.Yabancı forvet geldi kıralı bozdu diye haberler yapılır.Bir şekilde mucize olur da yedek kalırsa zaten rahat durmaz.

o siradan takimin birsi bizimle 10 Puandaydi, hatirlatim sana. Öbürüde evimizde yenmis bizi o nuda hatirlatim.

Bu sene siradan Anderlechte karsi sivadik. Bizim Türklere karsi siradan Takim Yoktur
Birisinin 10 puanlı olması diğerinin de bizi evimizde yenmiş olması neyi değiştiriyor onu anlayamadım? Evimizde yenildiğimiz maçta Burak oynamıyor muydu? Sanki ilk maçı Burak yoktu diye kaybedip ikinci maçı Burak var diye kazandık :red: Herşeyden önce birisinin bizi evimizde yenmesi diğerinin ise bizimle aynı puanda olması bizim zafiyetimizdi zaten onların büyük takım olmasından kaynaklanmıyor. Son anda toparladık ve o gruptan çıktık. O gruptan çıkamasaydık rezillik olurdu zaten :) Bizi evimizde yenen her takım büyük takım oluyorsa işimiz var :red:

Sizde şu Burak fanatizmi varken Burak'ın sırtı yere gelmez zaten erciyes rizeye iki tane atar hamuduyla da götürür hamdolsun. Yabancı sınırı diye birşey olmasaydı Galatasaray formasını rüyasında göremeyecek adamı başımıza çıkardınız. Heh bunu derken Umut denen zavallının yanında bu adam Diego Costa gibi geliyor bana o ayrı konu :(

Birisinin 10 puanlı olması diğerinin de bizi evimizde yenmiş olması neyi değiştiriyor onu anlayamadım? Evimizde yenildiğimiz maçta Burak oynamıyor muydu? Sanki ilk maçı Burak yoktu diye kaybedip ikinci maçı Burak var diye kazandık :red: Herşeyden önce birisinin bizi evimizde yenmesi diğerinin ise bizimle aynı puanda olması bizim zafiyetimizdi zaten onların büyük takım olmasından kaynaklanmıyor. Son anda toparladık ve o gruptan çıktık. O gruptan çıkamasaydık rezillik olurdu zaten :) Bizi evimizde yenen her takım büyük takım oluyorsa işimiz var :red:

Sizde şu Burak fanatizmi varken Burak'ın sırtı yere gelmez zaten erciyes rizeye iki tane atar hamuduyla da götürür hamdolsun. Yabancı sınırı diye birşey olmasaydı Galatasaray formasını rüyasında göremeyecek adamı başımıza çıkardınız. Heh bunu derken Umut denen zavallının yanında bu adam Diego Costa gibi geliyor adama o ayrı konu :(

fanatizim degil, adama yaptiklari icin degerini veriyoruz. Hele sonda dedigin ile tamamiyle dogru seyi söyledin. Buragi rekabete yada yedege koyacagin bi forvetin varmi? Yok. eee? Destek olcaksin arkadas. Destekle adam seni tasir, bunu sende bilirsin

fanatizim degil, adama yaptiklari icin degerini veriyoruz. Hele sonda dedigin ile tamamiyle dogru seyi söyledin. Buragi rekabete yada yedege koyacagin bi forvetin varmi? Yok. eee? Destek olcaksin arkadas. Destekle adam seni tasir, bunu sende bilirsin
İyi bir yabancı forvet alabilirsek bu durumun Burak'a da olumlu yönde yansıyabileceğine katılmakla birlikte bu adamın artık bu yaştan sonra mevcut durumundan pek farklı olacağına da ihtimal vermiyorum. Bu adamın yaşı 20 değil hatırlatırım :) Kimisine göre iyi futbolcu olabilir kimisine göre olmayabilir saygı duyarım lakin bu adama büyük futbolcu diyene saygı duymam kimse kusura bakmasın.

Son düzenleme:
İyi bir yabancı forvet alabilirsek bu durumun Burak'a da olumlu yönde yansıyabileceğine katılmakla birlikte bu adamın artık bu yaştan sonra mevcut durumundan pek farklı olacağına da ihtimal vermiyorum. Bu adamın yaşı 20 değil hatırlatırım :) Kimisine göre iyi futbolcu olabilir kimisine göre olmayabilir saygı duyarım lakin bu adama büyük futbolcu diyene saygı duymam kimse kusura bakmasın.

Buragin birseyine cok saygi duyarim. Baska Türk oyunculara karsi yasi ilerledikce daha iyi olmaya calisiyor. Bunuda inkar etmezsin insAllah.

Ama ikimizde Buragi atleseyen, hatta yedege yönlendirebilen bi forvetin sart olduguna hemfikiriz

asirtmasi tele carpmis.

Sansal bakip demis inanilacak gibi degil.

LAN

nerde şimdi o burak diyenler kaleciyle karşı karşıya vurduğu topu gördük bide yalakaları var emre çolak gibi maç öncesi çok yaltaklandıydı elin köytü vurdu golü yaptı bu maçlarda atamassan kaybedersin atacak adamın olacak ama yok işte.

Son pozisyonda Yasin'e niye pas atmadın diye çıkışıyor beyinde yok adamda orada nasıl pas atsın sana.

bu nasıl bir şeydir ip veya tel muhabbeti dönüyor komedi,gerçekliği yok ama nasıl vurduysa artık, videoda değişik bulanık

[FBV]10153207981177526[/FBV]

normalde o topu inmesi gerek, ama görüyorsan sonunda birden bire daha hizlaniyor. Kinetik yani physike göre orada, yavaslanan topa DISARDAN hizlandiriliyor. yani burada o IP

lan olum saçma sapan konuşmayın kuşlar bakıyodur foruma rezil etmeyin kendinizi.

Geri
Üst Alt