#17 Burak Yılmaz

seneye Burak'ı tamamlayacak bir pivot forvet lazım. Burak büyük maçlarda kayboluyor lafı komik Cl'de 8 gol attı, Trabzon'da her maç fenere gol atıyordu. Aşırtma vuruşu gol olsa hala buralar "Kral" diye coşacaktı.

Seneye çok güzel bir yedek olacak inşallah king :hat:

Ne yazik ki bundan yedek olmaz. Terim gibi biri varken bile sorun cikardi yedek de otururken.

Insallah bir türlü elimizden cikaririz, yoksa seneye yine banko oynayacak ilk yerli olur Selcuk ile beraber.

seneye Burak'ı tamamlayacak bir pivot forvet lazım. Burak büyük maçlarda kayboluyor lafı komik Cl'de 8 gol attı, Trabzon'da her maç fenere gol atıyordu. Aşırtma vuruşu gol olsa hala buralar "Kral" diye coşacaktı.

sunu ben yazsaydim milleti trolledigim icin ceza alirdim ?

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Real Madrid maçında yaptığı hattrick unutulmaz mesela.

cyj5l.jpg

Abartmayın o sezon döktürüyordu....birde hakem ilk maçda ona yapılan faule penaltı yerine Buraka sarı kart vermişti....

Golden sonra pitbull yapsana burakcım belki severler seni de

Yine söylüyorum hiç bir zaman bizim forvetimiz olamaz çünkü sneijderli sistemde burak olmaz ya ikinci santrafor ile çift forvet oynarız yada sneijderli sistemde tek forvet ama buraksiz oynarız tabi bu sene kesinlikle oynamali ama gelecek sene olmamali

Hiç bi zaman sizin forvetiniz olmaz cünkü siz ptt 1.ligi forvetine layıksınız

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne yazik ki bundan yedek olmaz. Terim gibi biri varken bile sorun cikardi yedek de otururken.

Insallah bir türlü elimizden cikaririz, yoksa seneye yine banko oynayacak ilk yerli olur Selcuk ile beraber.

Hak verdim. Sorun çıkarmayacak olsa gerçekten yedek olarak çok iyi olurdu. Büyük takımın yedek forvetleri de belli bir seviyenin üstünde olmalı. 5-6 milyona elden çıkarsak yine iyi ama yine yedek Türk forvetimiz Umut olacaksa vay halimize

Geri
Üst Alt