- 12 Haziran 2011
- 72.164
- 21.747
- 2.893
sol eliyle tuttuğu şey töbe estağfurullah![]()
![]()
Yağmurluk tarzı birşey var elinde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sol eliyle tuttuğu şey töbe estağfurullah![]()
![]()
Yaw arkadaş bu burak sevdası neymiş anlayamadım adam attığının 10 katını kaçırıyor ama kral oluyor ben çözemedim bu işi fener maçında kaçırdığı gol size hala ders olmadımı bu adam 10 defa pozisyona giricek ki 1 tanesini atsın.Pes doğrusu özellikle büyük maçlarda bulduğunu atabilen adam lazım böyle maçlarda yakaladınmı atacaksın al işte ondan sonra yukarda telmi vardı diye muhabbetini yaparız bizde yazık yazık.

1ader Umut'u izlemek istemiyorum yeter artık.
Cahillik başa bela adam buldugu fırsatları degerlendirmede ronaldodan sonra avrupada 2. Sırada
Sent from my iPhone using Tapatalk
yapma yahu, Ronaldo ozaman nasil oluyor da okadar gol atmis su an ligde, Burak ise 13... birinci bile degil kendi liginde. Burak kadar nalet golcü yoktur, ki problem umut var su anda tek bizde, yani kanser ve aids ile mücadele ediyoruz
Demba banin 80% penaltilari haramdi o kadar penaltiyi sen Buraga attir 18-19 golu olurdu simdi
olabilir de Demba Ba imkansiz yerlerden bile gol atma ihtimalli var, simdi adamin hakkini verrin, Burak bire birde bile atma sansi onun 35 metre den gol atmasi ile ayni oranda bisey. Fener macinda en standart avrupadan golcü volkan ile bire bir de, ya gol atar, yada penalti ve kirmizi kart cikarir di, Burak en zoru becerdi, ne gol atti, nede bi faul cikarabildir, direkt auta
Yahu yapma etme, adam kendi kendine pozisyona sokuyor, her topu gol atacak olsa, Besiktas da napsin ? Burak a karsi hemen takas ederim.
Cahillik başa bela adam buldugu fırsatları degerlendirmede ronaldodan sonra avrupada 2. Sırada
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sen şakamı yapıyosun o yüzden ronaldo 40 golde dimi![]()
okuma sorununuz var sanırım sizin