#17 Burak Yılmaz

Herşey kenera da, o formayı niye çıkarırsın?

Zaten sıkıntı çekiyoruz olmadığın maçlarda, isteklisinde oynamaya sıkıntı yaratacak her haltı yiyorsun üstüne.

Kim ne derse desin, adam yeteneksiz falan ama golcü. Umut'un yanında da Aguero kalıyor.

yeteteneksiz olduguna katilmiyorum. üstelik topla oyunu ile inanilmaz gelistirdi kendisini son aylarda.
daha iyisi her zaman tabiki olur. avrupadaki elit forvetlerin gerisinde tabiki ama öyle cok gerisinde degil okadar bence.

Umut ile kiyaslanmasi bile futbola hakaretir bu arada.

Yeteneksizmis.pehh.adamın adı çıkmış bir kere. Son 4-5ayda neler neler yaptı adam, ama hala yeteneksiz sözde.
Burak'tan iyisi agüero,benzema,suarez oluyor beyler.

hakaret edenler cok küfür ettilermi golünü attiktan sonra :) pis girmistir

Sari GÖRME SAKATLANMA . Yemin ederim rakip defansina var olman bile müdahale ediyor tedirgin oluyorlar.

umuttan sonra ibrahimoviç etkisi yapıyor kerata:D

Onceden daha istekliydi sanki simdi olgunlasmis gibi fazla bagirmiyor top istemiyor.

Tebrik ediyorum. Formayı çıkarmasına çok kızdım ama inşallah görmez sarı kart. Sene sonuna kadar oyna lütfen

Sakatlanma olum hafta içi vallaha çok lazımsın lan.Aralara kaçışını sevdiğim Kasımpaşa defansı orta sahada cirit atıyodu lan sen girmeden önce.

Kral'ın değerini bilelim bazıları sırf penaltıdan gol atıyor diye oyuncularına Beste yapıyor bizde hala buragı eleştirmek için yer arıyoruz

Özgüven tavan olunca 2 kat iyi oldu eskisinden..Takımın %30 u Burak % 40 ı Wesley

Geri
Üst Alt