#17 Burak Yılmaz

Böyle salakliklar yüzünden iste kart görür ancak bir forvet. Lan bu takimin gol yükünü ceken bir numarali adamsin, ne gerek var böyle sacma hareketlere.

Ya stoperlere sacma sapan foul yapip sari görür ya da itiraz ederek sari görür. 30 yasina gelmissin birak artik bu isleri, itiraz edince hakem geri mi aliyor kararini sanki?

11082609_963043407041901_450558187768890941_n.jpg

bu sezon cezali duruma düserse son maclarda bu sari kartan dolayi ve o macids kaybedersek tarihi ceza verirdim buraka.
bide elestireyim bende buraki :)

Ah be olum neden çıkardın o formayı daha 9 hafta var.

buraktan önce 2:0
Buraktan sonra 2:3

senmi anlatcan benmi. Senin görüsünü duymak isterim :)

Türkiyede herşey sonuç odaklı ben ne anlatayım ki size burak ayarında futbolcular lazım size adam 14 gol attı diye kral oluyorsa bir ülkede vay o ülke futbolunun haline sevinin ne diyebilirim ki :)

beğenende var beğenmeyende fakat en iyi yerli forvet ligde...yanına yeni sezonda 2 forvet alınırsa daha iyi perfonmans sergileyeceğine eminim.

Artik sacma sapan kartlar yeme be. Salak salak hareketler yüzünden bir daha mac kacirmanin manasi yok.

Niye cikararsin formani, bu hareketi zaten hic anlamam futbolcular niye yapar. Salaklik yüzünden sari yiyor hepsi. Git takla at, zipla hopla bagir cagir ama cikarma su formayi.

Basaksehir macinida gereksiz bi sari ile kenardan izlemisti. Bu haftada bu hareket ins uyariliyodur.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben Prandelli zamanında Selçuk ve Burak'ın gelecek sezon bu takımda forma giymemeleri taraftarıydım çok emek verseler bile. Ama takımın ivme kazanmasında çok büyük bir katkısı oldu. Herşeye rağmen seviyorum Burak'ı.İnşallah inandığı yolda arma altında daha büyük başarılara imza atar...

Türkiyede herşey sonuç odaklı ben ne anlatayım ki size burak ayarında futbolcular lazım size adam 14 gol attı diye kral oluyorsa bir ülkede vay o ülke futbolunun haline sevinin ne diyebilirim ki :)

yoo ben Burak icin baska faktörlerden dolay kral derim. Sen anlat bakalim neden oldu yoksa ben burada 1 sayfa ile bitiremem

Hollanda maçında yoklara oynar Hollanda'nın savunması kötü olsa bile.

begensek de begenmesek de türkiyenin en iyi forveti

kimler geldi kimler gecti ama en iyisini oldugunu bize her mac her sezon gösteriyor

Bişey bulamadınız sarı kartımı eleştiriyonuz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Onceden ofsayta duserdi hep bencil davranirdi sacma sacma fauller yapardi simdi bu aralar Buraki boyle goremiyorum :D Ulan o zamanlar aklin neredeydi milleti kizdirip duruyordun.Hamza hoca gelince akilli olmaya basladi olgunlasmaya basladi.

yoo ben Burak icin baska faktörlerden dolay kral derim. Sen anlat bakalim neden oldu yoksa ben burada 1 sayfa ile bitiremem

Birşey anlatmaya gerek yok 14 gol atmış ya işte size yeterde artar hatta bu forumda bazılarına göre ronaldodan sonra en iyi 2. golcü ne diyebilirim ki bu kadar realiteden uzak bir bakış açısı söz konusu iken kime ne anlatılabilir ki sadece fikrimi söylüyorum burak benim gözümde forvet falan değildir takımın %90 nı galatasarayda oynamayı haketmediği için zaten avrupada yokuz şu anda sizin türkiye ligini kıyas kabul edip başarılı saydığınız futbolcuların eseri avrupadaki hezimet saygılar.

Birşey anlatmaya gerek yok 14 gol atmış ya işte size yeterde artar hatta bu forumda bazılarına göre ronaldodan sonra en iyi 2. golcü ne diyebilirim ki bu kadar realiteden uzak bir bakış açısı söz konusu iken kime ne anlatılabilir ki sadece fikrimi söylüyorum burak benim gözümde forvet falan değildir takımın %90 nı galatasarayda oynamayı haketmediği için zaten avrupada yokuz şu anda sizin türkiye ligini kıyas kabul edip başarılı saydığınız futbolcuların eseri avrupadaki hezimet saygılar.

Okuma yada anlama problemlerinmi var.
Bana durmadan 14 gol size yeter ile gelme.

Gozun nefret den dolayi donmus anlasildi.

Ben sana hizlica anlatayim :

Buragin oyuna girisi ile rakip defansi buragi markaj altina almaya calisti. Tabiki bu da BUYUK bi hata oldu. Cunku Burak Statik bi forvet degil. Arkaya kosar saga sola depar atar. Buda ne demek? Defansin dengesini bozdu, ve boylece Kocaman bosluklar olustu. Rakipler daima Sneijder ve Buragi markaj altinda tutmayi calisiyorlar. Umut yanliz oynarken izle bi defanslari kompakt Halde duruyordu. Cunku umut nasil bosluk yapacagini bilmiyor

Geri
Üst Alt