#17 Burak Yılmaz

Okuma yada anlama problemlerinmi var.
Bana durmadan 14 gol size yeter ile gelme.

Gozun nefret den dolayi donmus anlasildi.

Ben sana hizlica anlatayim :

Buragin oyuna girisi ile rakip defansi buragi markaj altina almaya calisti. Tabiki bu da BUYUK bi hata oldu. Cunku Burak Statik bi forvet degil. Arkaya kosar saga sola depar atar. Buda ne demek? Defansin dengesini bozdu, ve boylece Kocaman bosluklar olustu. Rakipler daima Sneijder ve Buragi markaj altinda tutmayi calisiyorlar. Umut yanliz oynarken izle bi defanslari kompakt Halde duruyordu. Cunku umut nasil bosluk yapacagini bilmiyor

Mourinho yanına asistan arıyormuş koş hadi orada anlat bunları futboldan çok anlıyorsun dimi zaten sokakta kimi çevirsen futbol profu :) Ben realiteye bakarım kaç gol attığına bakarım kaç pozisyona girdiğine bakarım kaçını gole çevirdiğine bakarım kaç olumlu pas yaptığına bakarım tek bir istatistik ile değil bütün istatistiklerin ortak kanaati benim için önemlidir.Futbolu karmaşık fizik kanunları işin içindeymiş gibi açıklamaya çalışmak televizyondaki reyting adına saçma futbol yorumları yapan kişilerin işi biz halktan biriyiz gerek yok bunlara :D

Mourinho yanına asistan arıyormuş koş hadi orada anlat bunları futboldan çok anlıyorsun dimi zaten sokakta kimi çevirsen futbol profu :) Ben realiteye bakarım kaç gol attığına bakarım kaç pozisyona girdiğine bakarım kaçını gole çevirdiğine bakarım kaç olumlu pas yaptığına bakarım tek bir istatistik ile değil bütün istatistiklerin ortak kanaati benim için önemlidir.Futbolu karmaşık fizik kanunları işin içindeymiş gibi açıklamaya çalışmak televizyondaki reyting adına saçma futbol yorumcularının işi biz halktan biriyiz gerek yok bunlara :D

Sadece istatistiklere bakarsan Buraga tapman gerek. Bu sezon girdigi ve attigi gol sayisinin yuzdesi bi hayli yuksek. Attigi ve ulasan paslari, deparlari. Yani anlayacagin nefret doldurmus seni

He birde ben niye kosayim adam ariyorsa guzelce kapimin onune gelecek :)

Sadece istatistiklere bakarsan Buraga tapman gerek. Bu sezon girdigi ve attigi gol sayisinin yuzdesi bi hayli yuksek. Attigi ve ulasan paslari, deparlari. Yani anlayacagin nefret doldurmus seni

He birde ben niye kosayim adam ariyorsa guzelce kapimin onune gelecek :)

Sen tap benim burağa tapmaya ihtiyacım yok bize galatasaray yetiyor o kralın avrupa istatistiklerinide bir çıkarda görelim ne yapmış bakalım kral :D

Sen tap benim burağa tapmaya ihtiyacım yok bize galatasaray yetiyor o kralın avrupa istatistiklerinide bir çıkarda görelim ne yapmış bakalım kral :D

3 cl sezonunda 10 gol

Ikinci sezonda iki yada uc mac oynamamisti ve kotuydu o sezonda yani kafadan 20 macta 10 gol

Galiba 21 Mac hatta. Ilk clde Real 3:2 de oynamadi 1:4 Real oynamadi 2:2 juve oynamadi

Ilk cl Sezonda 9 Mac 8 gol
Ikinci sezon 6 Mac 0 gol
Ucuncu sezon 6 mac 2 gol

Yuzde 50 lik gol orani

Son düzenleme:
Burağın adı Costa olsaydı şu an göklere çıkarırdınız. Ulan kabul edin artık bu adam sayesinde buradayız.

Burak gibi yıldızımız var. Taraftar destek vereceğine inatla eleştiriyor. Yuruyedur Burağım.

3 cl sezonunda 10 gol

Ikinci sezonda iki yada uc mac oynamamisti ve kotuydu o sezonda yani kafadan 20 macta 10 gol

Galiba 21 Mac hatta. Ilk clde Real 3:2 de oynamadi 1:4 Real oynamadi 2:2 juve oynamadi

Ilk cl Sezonda 9 Mac 8 gol
Ikinci sezon 6 Mac 0 gol
Ucuncu sezon 6 mac 2 gol

Yuzde 50 lik gol orani

İşin reailetisine gelelim ilk sezonunda yanında drogba vardı değilmi hani burağı kimse sallamıyordu ve her topu drogba indiriyordu ve asiste dönüştürüyordu.2 sezon dediğin gibi rezil formsuz bir sezondu her zaman olduğu gibi 3 sezondada biri chedjeonun tamamen kişisel çabası ile al ve at dedi onuda atmasaydı artık neler olurdu bilemiyorum ve arsenal maçında penaltıdan atılan gol işte işin realitesi budur istatistikler toplu olarak ortaya konulduğunda güvenilir bir veri sağlar gerçi olumsuz istatistiklerini saymasak bile hala vasatın altında :) Bu arada toplamda 24 maç yaptık şampiyonlar liginde 3 sezonda ;)

sen twitterden kolpa duyumlar veren cocuk degil misin ya
hani gecen sene transfer nöbetinde fena rezil olmustu

Bu cocuk benim adıma twitter acıp sacma sapan twitlerde atmış idi

Sent from my iPhone using Tapatalk

İşin reailetisine gelelim ilk sezonunda yanında drogba vardı değilmi hani burağı kimse sallamıyordu ve her topu drogba indiriyordu ve asiste dönüştürüyordu.2 sezon dediğin gibi rezil formsuz bir sezondu her zaman olduğu gibi 3 sezondada biri chedjeonun tamamen kişisel çabası ile al ve at dedi onuda atmasaydı artık neler olurdu bilemiyorum ve arsenal maçında penaltıdan atılan gol işte işin realitesi budur istatistikler toplu olarak ortaya konulduğunda güvenilir bir veri sağlar gerçi olumsuz istatistiklerini saymasak bile hala vasatın altında :)

Eminmisin drogba oldugunu ilk seznunda :) drogba ocakta geldi yani burak 6 gol zaten atmis.
Schalke ya karsi drogbanin katkisi az sneijderin hic yoktu o maclarda burak iki atti

Ucuncu sezonunda o penaltiyi burak kendisi cikardi aldi atti.

Brnce sen hele ilk satirinda hangi motivle burda oldugunu belli ettirdin

şu adamı kart yüzünden eleştirinde oyun yüzünden eleştirmeyin.
düzelme var.

ilk yarıda 5 kez ofsayta düştüğü maçı hatırlıyorum o günden bu güne çok fark var.

bu forumda en çok eleştirilenlerden biriside umuttur adamın attığı gol sayısı fbnin bütün forvetlerinden fazla :D
sorsan fbnin hücumu çok çok iyidir.

Birşey anlatmaya gerek yok 14 gol atmış ya işte size yeterde artar hatta bu forumda bazılarına göre ronaldodan sonra en iyi 2. golcü ne diyebilirim ki bu kadar realiteden uzak bir bakış açısı söz konusu iken kime ne anlatılabilir ki sadece fikrimi söylüyorum burak benim gözümde forvet falan değildir takımın %90 nı galatasarayda oynamayı haketmediği için zaten avrupada yokuz şu anda sizin türkiye ligini kıyas kabul edip başarılı saydığınız futbolcuların eseri avrupadaki hezimet saygılar.

Burak avrupada girdigi gol pozisyonlarını degerlendirme de 2. Sıradadır ronaldodan sonra yazdıgım için bunu cıkardıysan sende büyük sorun var

Burak avrupada girdigi gol pozisyonlarını degerlendirme de 2. Sıradadır ronaldodan sonra yazdıgım için bunu cıkardıysan sende büyük sorun var

Bi saniye yazma bi benim yazdiklarima zaten kacamak cevap veriyor yada veremiyor simdi hic vermez

Eminmisin drogba oldugunu ilk seznunda :) drogba ocakta geldi yani burak 6 gol zaten atmis.
Schalke ya karsi drogbanin katkisi az sneijderin hic yoktu o maclarda burak iki atti

Ucuncu sezonunda o penaltiyi burak kendisi cikardi aldi atti.

Brnce sen hele ilk satirinda hangi motivle burda oldugunu belli ettirdin

Braga ve cluj e attı değilmi ne büyük başarı :D real madrid maçında neredeydi? 2. sezon hiç yok zaten 3 sezondada biri penaltıdan biride tamamen takım arkadaşı al bunu bari at diye verdiği pası attı diye kral oldu değilmi :D Ne diyebilirim ki galatasaraya hiç böyle forvet gelmedimi bu adam kral oldu çok entresan :D

Braga ve cluj e attı değilmi ne büyük başarı :D real madrid maçında neredeydi? 2. sezon hiç yok zaten 3 sezondada biri penaltıdan biride tamamen takım arkadaşı al bunu bari at diye verdiği pası attı diye kral oldu değilmi :D Ne diyebilirim ki galatasaraya hiç böyle forvet gelmedimi bu adam kral oldu çok entresan :D

Real macinda nerdemiydi
Ilk maci hatirla ramos buragib ayagini nerdeyse kirdi hakem bizuntusu aldatma dedi Sari Basti. Khedira voleybol oynadi

Hele ilk posisyonda penalti verseydi ordada atacakti burak

Ikinci mactada cezaliydi

Schalkeya attigi golleri neden demiyosun

SSS arkadasimizin dediklerindeki dogru su... Burak büyük maclarda etkisiz elamandir, bu istatistiksel olarak da ortaya cikiyor. Hamza hoca geldiginden beri oyunu ile bir ilerleme olsada, en fazla average oyuna katki konusunda. Ancak kimse gol atmayi önemsiz olarak görmesin, futbolun anlami, en önemli etkenlerden biridir. Burak Yilmaz oldugu sürece, andolu takimlarina karsi her mac 1:0 önde basliyorsun. Yani 45. dakikada Burak Yilmaz´in oyuna girmesi ile, aslinda teorik olarak durumu 2:1´e getirmistik bile, önemli olan diger iki golü kimin atmasiydi.

Burak iyi yedek forveti olur en fazla.

Gelecek sezon Umut veya Buraktan birisi kalmali, ben Burak'i tercih ederim.

Real macinda nerdemiydi
Ilk maci hatirla ramos buragib ayagini nerdeyse kirdi hakem bizuntusu aldatma dedi Sari Basti. Khedira voleybol oynadi

Hele ilk posisyonda penalti verseydi ordada atacakti burak

Ikinci mactada cezaliydi

Schalkeya attigi golleri neden demiyosun

Halamın sakalı olsaydı amcam olurdu diyosun yani madird maçı için :)Zaten burakla ilgili aklımda tek kalan şey schalke maçındaki performansıdır o 2 maçta gerçekten iyi performans göstermişti bende şaşırmıştım.Ama genele bakmak lazım sen neden son 2 sezondaki rezil performansı söylemiyorsunda 1 sezondaki performansı söylüyorsun ilk sezon takım olarak zaten iyiydi galatasaray ilk sezon korkulu rüya yaşattığın madirde 2. sezon ne olduk bişeylere bütün olarak bak bütüne bakmassan göremessin.

Geri
Üst Alt