#17 Burak Yılmaz

Burak ligin en iyi forveti. Son maclarda sakatlik nedeniyle kendini pek zorlamiyor. Fakat Burakin forvet arkasindaki perfonmansi daha iyi. Cünkü Burak sirti dönük oyunda ve hava toplarinda tek forvet icin yeterli degil.

Bu arada CL seviyesinde, Reale karsi fark yaratan, sirti dönük oyunda etkili bir forveti Turkiye Ligine getiremezsin. Clde basarili olmak icin GSnin 200 milyon euro civari para harcamasi lazim. CLde savunmanla ilerlersin. Cl seviyesinde stoperler 30 milyon eurodan basliyor.

Birden threadi hortlandigini gorurken sakatlandigini sandim..

Futbolun temel hareketlerini bile yapamayan adam en iyi forvet oluyor. Bu gitmeden Galatasaray iyi futbol oynayamaz.

Burağı bende çok tutmazdım önceleri devamlı savunma arkası koşu ve ofsaytta kalmaları beni çıldırtıyordu.Evde az kumanda parçalamadım Burak yüzünden ama Hamza hoca geldikten sonra oyuna daha fazla giriyor daha iyi oynuyor,en önemlisi daha rahat oynuyor zihinsel olarak.Elimizde yedek forvet olarak Umut varken Burak eleştirilmez eleştirilemez bence :D

Balotelli hakkindaki mesajlarini okumustum, futboldan anlamiyorsun fazla zorlama. Tenisle falan ilgilen.

Ne yazmışım hatırlamıyorum üşenmedim eski mesajlarıma baktım forumda görünen bir şey bulamadım. Futboldan anlamadığıma karar vermişsin sonuna kadar konuşalım tartışalım ben açığım görelim kim ne kadar anlıyor.

Turkiye Liginde Burakin rakibi zaten yokki. Kontraatak forveti Emenike, hiziyla etkili olan Sow, oyuna katkisi sifir olan Avrupalilarin poacher dedigi tarzda Ba. Bunlar mi Buraktan iyi? Güldürmeyin beni. Burak Clde Reale karsi oynayamamis. Drogba ve Sneijderde rakibin defansif acidan en önemli 2 oyuncusu yokken oynadi. Orasi da var. Sowu Avrupa Liginde kac tane takima karsi izledim, sahada yoktu hic bir macta. Bayi izledik. Oyuna katkisi var miydi? Tanidigim ne kadar Bjkli varsa, ilk baslarda Bayi cok abartan, simdi bana sen hakliymissin diyorlar.

Buraka sallayanlarda sezon basinda Fbde Emenike var, bizde Burak var, adamin golcüsü 2 stoperi sirtinda tasiyor, birde Buraka bak, 8.olursak iyi diyenler. Cok iyi oynadiginde bile elestirenler.

Buraki son maclarda begenmedim. Sakatliktan sonra sanirim Hamza Hoca pek kasmamasini istedi. O da pek kasmadi. Forvet arkasinda perfonmansi daha yüksek oluyor.

Bu arada GSnin forvete ihtiyaci oldugunu bende söylüyorum. Sirti dönük oyunda etkili, cabuk, cok iyi pres yapan, oyuna katkisi iyi bir forvet. Buraki elestirenlerin istedigi forvetler, Doumbia, Pato, Cisse, Niasse gibi kontraatak forvetleri. Bence sorun burada basliyor. Bu oyuncularin tek forvette kapali savunmalara karsi basarili olup, takimlarinin iyi oyun oynamasi neredeyse hayal gibi bir sey.

Ne yazmışım hatırlamıyorum üşenmedim eski mesajlarıma baktım forumda görünen bir şey bulamadım. Futboldan anlamadığıma karar vermişsin sonuna kadar konuşalım tartışalım ben açığım görelim kim ne kadar anlıyor.

Balotelliyi istemenden bahsediyorum. Top rakipteyken oyunu bu kadar umursuyorsun, Balotelli gibi top rakipteyken sifir olan, sahada yürüyen bir adami istiyordun. Ondan bahsediyorum.

Madem aciksin? Peki o zaman seni test ediyim, bir stoper hangi faktörlere göre pozisyon alir? Bu faktörler nelerdir?

Yada basit bir soru soruyum. Laziodayken futbol expertlerinin Muslerayi elestirdigi 2 konu ne?

BİLGİ| Burak Yılmaz, A Milli Takım formasıyla son 10 resmi maçında 35 şut atıp 7 gol buldu. Şutlarının %41'i gol oldu.

Muazzam yüzdesi var

Balotelliyi istemenden bahsediyorum. Top rakipteyken oyunu bu kadar umursuyorsun, Balotelli gibi top rakipteyken sifir olan, sahada yürüyen bir adami istiyordun. Ondan bahsediyorum.

Madem aciksin? Peki o zaman seni test ediyim, bir stoper hangi faktörlere göre pozisyon alir? Bu faktörler nelerdir?

Yada basit bir soru soruyum. Laziodayken futbol expertlerinin Muslerayi elestirdigi 2 konu ne?

Balotelli'yi istemişsem kiralık veya serbest olarak gelmesini istemiştim çok aykırı bir futbolcu ama bizim forvetlerden çok daha kaliteli bir futbolcu. Asla büyük para verilecek bir oyuncu değil. Tutarsa eğer uçar yani onun için yazmıştım bu yoklukta denenebilir bir fırsattı.

Stoper oyuncusu adı üstünde pozisyona göre pozisyon alır. Nerede hamle yapıp, nerede beklemesi gerektiğini bilmelidir. Sadece topa bakmamalı etrafındaki oyuncuları kollamalıdır. Stoper için yerini kaybetmemek çok önemlidir takımın en gerisinde oynayan oyuncuları olduğu için.

Muslera konusunu ise tam hatırlamıyorum. Kariyerinin zirvesinde bize gelmişti. Dünya kupası ve Kupa Amerika performansları çok iyiydi. Lazio'da iken maçını izledim mi hatırlamıyorum netten görüntülerini izledim sadece Lazio performansının. Bize geldiği dönemde eleştirilen yönleri olsa bile üst düzey bir kaleciydi yani bizim bunları ayıklayacak haddimiz yoktu.

Bende bir soru sorayım. İyi bir forvet oyuncusu hangi özelliklere sahip olmalıdır ? Burak'ın iyi ve kötü özelliklerini neler ? Burak'ın takım içindeki konumu, diğer oyuncuların performanslarına olan etkisi nasıl ? Bir soru dedim ama birbirleri ile bağlantılı sorular.

Takımdaki diğer forvetimizin umut olduğunu hesaba katarsak sene sonuna kadar ihtiyacımız var kendisine ama seneye derhal postalanmalı hatta geç bile kalınd. Son senelerde kötü futbol oynamamızın bas sorumlularından kendisi. Gerçi hamza geldikten sonra oynadığı futbol kalitesinde ciddi bir yükseliş var üstelik bunu istatistiklerden değil sahada oynadığı futbola bakarak söylüyorum. Ama çekirge bir sıçrar iki sıçrar burağın nasıl bir oyuncu olduğunu biliyoruz artık. Seneye yabancı sınırıda kalkacak bu adamı bu kadar maaşla takımda tutmak mantıksız.

O degilde,Burak iki bucuk yildir bu vizyonlu gecinen cok bilmislere iyi kapak takiyor,benim salladigim bir futbolcu bukadar gol atsa utancimdan foruma girmem,girsemde yorum yazmam

burak yılmaz konusu lise sözlüsü ortamına dönmüş resmen

herkes birine soru yönlendiriyor

asıl sorulacak soru bu; burak yılmaz bu takımda olmasaydı ve bizim müthiş forvetimiz umutla ile çıksaydık bütün maçlara bu takım suan kaçıncı sıradaydı

11108851_802492099786196_1125709448010276706_n.jpg

Ooo Kral Burak Yılmaz.. Seni çekemeyenlerin suratına tükürr..!! :o

#Kraaaaaaaal nolur sakatlanma yarin gerekirse bosver oynama

Geri
Üst Alt