#17 Burak Yılmaz

Burak Yılmaz sağlık heyetine arka adelesinin durumunun çok iyi olmadığını ama oynamak istediğini ifade etti.
Offf Burak offf :|

@ Sercan Sönmez Yanlis cevap. Pozisyona göre pozisyon almak. Komik. Senin benimle futbol konusmak icin 100 ton firin ekmek yemen gerek. Hirvat bir arkadasim var, futbol experti, futbol konusunda kendimi inanilmaz gelistirmemi sagladi.

Burak kendini zorlamiyor. C.tesi maca cikti, Persembe oldu, 2 gün önce hala düz kosu yapiyordu. Böyle bir oyuncuyu pres yapmiyor diye elestiriyorsun. Komik. Ne kadar iyi perfonmans gösterse bile adama salliyorsunuz. Kendi tanidigim GSli arkadaslarim da var. Burak tek pas hatasi yapsa elestirirler, Sneijder tüm sezon sahada yürüse, twitter hesaplarinda ne kadar güzel gülüyor diye paylasimda bulunurlar.

Burak santrafor degil. Burak ne zaman tek forvet oynasa perfonmansi düsüyor. Burakin en verimli oldugu bölge forvet arkasi. Bende öyle oynamsini istiyorum. Forvet arkasinda bir herseyi yapti. Bir ortasaha oyuncusu kadar top kazandi, bir CM kadar gol pozisyonu yaratti. Pas oyununa katildi. Ortalarinin ve paslarinin kalitesi ortada. Burak forvet arkasi olunca, forveti 2liyor.

GS forumlarini yakindan takip ediyorum. Taraftarin cogu Burakta gelisminin farklinda, GS icin ne kadar önemli oldugunu biliyor.

Son düzenleme:
sakatlanmaz aslan

Kralllll tam zamanında form tuttu. Sakatlanmazsa bizi tek başına şampiyon yapar. 9 maçta 12 gol bekliyorum Kralllll'dan.

Ronaldo Portekiz için neyse kral da Türkiye için odur.

Böyle bir golcü 10-15 yılda bir gelir.

Burağın en büyük eksikliklerinden biriydi duvar olmak. Bunu geliştirmeye devam ederse bize çok katkı sağlayacak.

adam tam makine, ligin en iyisi & avrupanin da sayili adamlarindan.. kral varsa sorun yok.

Sen napiyon olum dikkat et

Herkese neredeye sari yaptiracak
De jong uzerine cikdi hayvan

Allah'ım sen onu kazadan, beladan, sakatlıklardan nazarlardan koru yarabbim..

kuddusi-gozum.jpg
(Amin)

Sıkıntı yok, 5 nisan'da sahada.

Geri
Üst Alt