#17 Burak Yılmaz

30'undan sonra top tutmayı, duvar olmayı olmayı öğrendi. Allah sakatlık vermesin, şampiyonluğun yarısı Wes ise yarısı da Burak.

Bizde oynadığı için sevindiğim forvet oyuncusu kendisi , ama bugun hiç besleyemediler ama attı gene .

adam bildiğin sırtı dönük oynadı. Takımı geriye çok yatmasına rağmen baya ön plana çıktı. Eski Burak olsaydı silik bir oyun oynardı. Fakat takımı sahada olmamasına rağmen sivrilmeyi bildi.

hollanda spikeri , Burak Yilmaz'i durduramiyoruz , defans 2 adam zor tutuyor diyordu .. kardesim sen neymissin bee

Seneye yanına teknik bi forvet almak lazım millet Cisse filan diyo ama Burak 10 basar şu oyunuyla onlara o yüzden öyle fizikli bi forvete ihtiyacımız yok Arjantin Güney Amerika ekolünden teknik bi forvet kapmamız şart kaç sene oldu böyle bi forvet izlemedigimiz.

Burakin en zayif oldugu ve en begenmedigim yönü, sirti dönük oyundur. Bugün sirti dönük oyun ve topsuz oyunda da iyiydi. Milli takimi tasiyan oyuncuydu.

Bende zaten öyle söylemedim. Expert dedim.

Bu arada yanlis biliyorsun, Türkce ekspert diye bir kelime var. TDK sitesini kontrol edersen, görürsün.

Keşke böyle bilmiş bir şekilde yazmadan önce kendin kontrol etseydin güzel kardeşim. Sözlükte zaten expert diye bir kelime olamaz Türkçe' de x harfi yazışma dilinde kullanılmaz. Ekspert diye de Expert diye de bir kelime yok Türkçe' de. Zaten ilk yorumu da bu yüzden yaptım, karşındaki kişileri bilgisizlikle suçlamadan önce bir kere daha düşün.

Keşke böyle bilmiş bir şekilde yazmadan önce kendin kontrol etseydin güzel kardeşim. Sözlükte zaten expert diye bir kelime olamaz Türkçe' de x harfi yazışma dilinde kullanılmaz. Ekspert diye de Expert diye de bir kelime yok Türkçe' de. Zaten ilk yorumu da bu yüzden yaptım, karşındaki kişileri bilgisizlikle suçlamadan önce bir kere daha düşün.

Yahu bilmis sekilde bir sey yazmadim. İngilizcesini kullandim. Siz Türkcede böyle bir kelime yok dediniz. Ben var demedim ki. Türkcede declare etti diye bir kelime de yok, fakat cogu kisi kullaniyor. Ekonomistler volatile diye bir kelimeyi kullaniyorlar piyasalardan bahsederken. O Türkcede var mi, yok.

Bu arada Ekspert, eksper vs TDKde kontrol edin, kesin vardir.

Edit: Varmis zaten.

eksper
isim Fransızca expert

TÜRK DİL KURUMU

Son düzenleme:
Yahu bilmis sekilde bir sey yazmadim. İngilizcesini kullandim. Siz Türkcede böyle bir kelime yok dediniz. Ben var demedim ki. Türkcede declare etti diye bir kelime de yok, fakat cogu kisi kullaniyor. Ekonomistler volatile diye bir kelimeyi kullaniyorlar piyasalardan bahsederken. O Türkcede var mi, yok.

Bu arada Ekspert, eksper vs TDKde kontrol edin, kesin vardir.

Edit: Varmis zaten.

eksper
isim Fransızca expert

TÜRK DİL KURUMU

Neyse renktaş uzatmayalım ben de ilk mesajımda futbol eksperi yazarsan daha doğru olur demiştim orta noktada buluştuk nihayet :) Benim zaten demeye çalıştığım şu Football expert kelimesini Türkçe' ye nedeni bilinmeyen bir şekilde futbol analisti olarak çevirmişler aranızdaki yanlış anlaşılma sebebi de buydu.

Burak her maçtan sakatlanarak çıkıyon be birader

Burak'ın bu inanılmaz değişiminin tek sorumlusu Hamza Hoca'dır. Ben Burak'ı bize geldiğinden beri takip ederim ama hiç böyle oynadığını görmedim. Eskiden ayağında top tutamıyordu ama şimdi hem duvar oluyor hemde kanatları besliyor. Şüphesiz elimizdeki en iyi yerli oyuncu ama aynı şeyleri kankası Selçuk için söyleyemem.

En iyi yerli oyuncumuz, Selçuk'tan daha kaliteli bir oyuncu.

Burak hep ileriye giderken Selçuk hep geriye gitti malesef.

Bu aralar biraz ilerleme var Selçuk'da hakkını yemiyelim. :)

Evet, daha önce her verdiği pas hatalıyken şimdi hatalı pas yüzdesini biraz düşürdü. Onun dışında yine pek bir işe yaradığı söylenemez.

Bunu çok kez yazdım yine yazayım, yeteneksiz olup çalışkan olan ve kendini geliştiren oyuncu benim gözümde yetenekli ama çalışmayan oyuncudan daha değerlidir.

Yani Burak>Selçuk

Geri
Üst Alt