#17 Burak Yılmaz

Eksper tanıdığı olanlara anlatamazsınız bunu. Futbolu çok biliyormuş ya. Adam gibi cevapta veremez boş konuşurlar anca. Birde boş boş yargılamaları yok mu ? Yok futbolu senden iyi biliyorum, size de fenerli falan demiş. Kendini ne sanıyor acaba futbolu en iyi bilen adam olsa böyle konuşmaz.

Ne diyeyim ki buna.Adamlar artık gördüklerine inanmıyor rakamlarla anlatmaya çalşıyoruz yetmiyor...Fenerli oluyoruz en sonunda....Hayır tüm fener medyasının hayran olduğu rıdvanın,demirkolun,şansalgillerin tek eleştiri getirmediği adam bu adam...Bu adamlarla aynı fikirdesin...Buradan huylan bari...

Adamlar işlerini o kadar iyi biliyorlar ki burak bu takımda forvet oynadıkça bu takımın bu ülke sınırları içerisinde sıkışıp kalacağını,yerelleşeceğini çok iyi biliyorlar.Drogba,melo,sneijder,eboue gibi adamların hepsini yemeye çalıştılar.Drogba gitti kimsenin sesi çıkmadı medyada niye yerrine adam alınmadı diye...Sabri,sabri diye ortlaığı inlettiler eboue niye oynamıyor diye tek kelime edilmedi.Melo ve sneijderle hala uğraşıyorlar...

Ama bazı futbolu çok bilen taraftarın gözünü artık o kadar kör ettiler ki adam kendi kalesine rövaşata ile 3 gol atsa ama çok mücadele etti,savunmaya kadar geldi,aşırı mücadele isteğinden oldu bunlar falan diyecekler neredeyse...

Bu adam vasat,vasat...Lafa geldi mi lig çok vasat deniyor ama bu vasat ligde bile büyük maçlarda fark yaratamayıp,küçük maçlarda gol atan adama avrupa çapında deniyor...O kadar çok çelişki var ki artık konuşmaktan da yazmaktan da yoruldum...

Su an Falcao kötü deniyorsa, gol atamadigi icin deniyor. 4-5 degil, de ona yakisan 10-15 civari olsaydi oynadigi lig maclarinda, kimse formsuz , toparlanamadi demezdi. Oyuna katki tabi de, assist ve goller oyuna nerdeyse en büyük katkidir zaten. "Lewandowski 4 gol disinda sahada yoktu" diyen bir yorumcumuz vardi hani ?

Maclar tek oyuncu ile kaybedilmez, ve tek oyuncu ile kazanilmaz. Büyük maclarda silik görüntüsünden, bende rahatsizlik duyuyorum, ama bir adami hakli bir sekilde elestirmek gerekir. Galatasaray genel olarak kücük takimlar ile oynayan bir kulüptür, ve bu takimlari yenemeden sampiyon olmanin imkani yoktur... Yani Burak Yilmaz´in devamliligi ile büyük bir katkisi var, geldiginden beri kazanilan basarilarda.
Para varsa ve alabilecek isek, tabiki Burak´dan iyi bir yabanci forvet isterim. Bunu yapmak icin sen ya Ba gibi, yasi gecmis ve saktalik sorunu olan bir adami 6-7 Milyon avro civari alirsin, yada 10-15 Milyon avro civari bir para vererek iyisini alirsin, uygun bir yasta.

Bende isterim fizigi güclü, fuleli, rakibi rahatsiz eden bir oyuncu. Ama almak icin kesen bol olmali... 10 Milyon avro verip, Sow düzeyinde bir oyuncu alacagima, ben Burak ile devam ederim.
İşte burak yılmaz severlerle anlaşamadığım nokta tam da bu...İyi futbol mu, iyi sonuç mu?Ben takımımın iyi futbol oynamasını istiyorum.Küçük takımla da oynasa büyük takımla da oynasa...Bunu daha önce yaptık ve milyon dolarlarla değil...Santrafor oynamayı bilen elmander le, ligimizin çok da üst düzey olmayan engin i ile, alt yapıdan gelen emre çolak la, futbolun son demindeki necati ile, adı o zaman çok duyulmamış selçuk la, yılın bidonu denen melo ile...Burak yılmaz ın umut bulut tan farkı yok mesela ama umut u yerin dibine sokarken burak ı göklere çıkarmak büyük haksızlık...Kaldı ki umut un burak a göre artı yanları da var...Umut galatasary ın ilk 11 forveti değildir bu arada bence...Umut her maça 11 başlasa burak kadar gol atacağını sen de biliyosun, şampiyonlar liginde ne yaptıklarına bak istersen...Ama biz ne burak la ne umutla iyi futbol oynayamayız...Oynayamıyoruz da...Herşeyi geçtim de ben takımımda kim gol atarsa atsın sevinen futbolcu istiyorum...Bencillik yapıp da arkadaşının golünden sonra bile neden bana bırakmadın diyen futbolcu değil...

İşte burak yılmaz severlerle anlaşamadığım nokta tam da bu...İyi futbol mu, iyi sonuç mu?Ben takımımın iyi futbol oynamasını istiyorum.Küçük takımla da oynasa büyük takımla da oynasa...Bunu daha önce yaptık ve milyon dolarlarla değil...Santrafor oynamayı bilen elmander le, ligimizin çok da üst düzey olmayan engin i ile, alt yapıdan gelen emre çolak la, futbolun son demindeki necati ile, adı o zaman çok duyulmamış selçuk la, yılın bidonu denen melo ile...Burak yılmaz ın umut bulut tan farkı yok mesela ama umut u yerin dibine sokarken burak ı göklere çıkarmak büyük haksızlık...Kaldı ki umut un burak a göre artı yanları da var...Umut galatasary ın ilk 11 forveti değildir bu arada bence...Umut her maça 11 başlasa burak kadar gol atacağını sen de biliyosun, şampiyonlar liginde ne yaptıklarına bak istersen...Ama biz ne burak la ne umutla iyi futbol oynayamayız...Oynayamıyoruz da...Herşeyi geçtim de ben takımımda kim gol atarsa atsın sevinen futbolcu istiyorum...Bencillik yapıp da arkadaşının golünden sonra bile neden bana bırakmadın diyen futbolcu değil...

Güzel kardesim, ben bu konuda zaten sizler ile hem fikirim. Benim istedigim tarzda bir forvet degil, ve hic bir zaman olmadi Burak Yilmaz. Herkes bu adama taparken, burada su an en sert cakanlar bile taparken, ben bu adami hafta boyunca elestirioyurdum. Evet, bana göre de kötü futbol oynamamizin bir nedeni. Ancak düz mantik düsüncesini sevmem, bana göre Umut ve Burak ile iyi futbol oynama ihtimali mevcut, ancak kadroyu ona göre ayarlamak kolay degil...
Mesele 2012/2013 sezonunda tatmin edici bir futbol izlemedik, ama nerdeyse yarim sezondan fazla bir patates tarlasi üzerinde oynadik kendi stadimizda... Mesela TS´de ucta Umut ve sag kanatta Burak ile güzel futbol oynayip, 82 puan kazanmislardi.

Umut konusunda katiliyorum, ben haksizlik ediliyor deyip konu bile acmistim. Eski Umut olsa, ben Burak´in yerinde tercih ederdim. Eskiden bu cocuk ikili mücadele kazaniyordu, hava topu aliyor, pres ile toplar kazandiriyordu ucta. Bu adamin dengesiz gücünü kullanip, ileride top tutabiliyordun. ama Elmander gibi Umut´un da oyun tarzi dizleri mahfediyor, ve cocuk artik o yirtici güce sahip degil. Elmander de genc yasta bitirdi kendini.

burak yılmaz için 470 sayfa yazı yazmaya yazık
bu adama burakral diyen dillere yazık
el üstünde tutup alkışlayana yazık .
yazık oğlu yazık.
bunu beğenen adama hayret ediyorum .
* bitli ligimizde burak ayarında yerli forvet olmadığından abdurrahman çelebi muamalesi görüyor ama bu adama gs forması giydirip takımın gol tek gol umudu olarak hücumu sınırlamak gsye ihanettir.
tek marifeti araya atılan topa koşup hantal defansın olduğu yerde düz plase ile gol bulmak. topa vururken kaleye bile pek bakmıyor.
oyun zekası yetersiz. sneıjder bunla oynamak yerine yasinle ver kaça girmeyi tercih ediyor.
düşünün adamın oyun zekasını .
burak yılmaz suç sende değil.
seni takıma getirip övenlerde.
küçük maçların golcüsü büyük maçların hayaleti.

burak yılmaz için 470 sayfa yazı yazmaya yazık
bu adama burakral diyen dillere yazık
el üstünde tutup alkışlayana yazık .
yazık oğlu yazık.
bunu beğenen adama hayret ediyorum .
* bitli ligimizde burak ayarında yerli forvet olmadığından abdurrahman çelebi muamalesi görüyor ama bu adama gs forması giydirip takımın gol tek gol umudu olarak hücumu sınırlamak gsye ihanettir.
tek marifeti araya atılan topa koşup hantal defansın olduğu yerde düz plase ile gol bulmak. topa vururken kaleye bile pek bakmıyor.
oyun zekası yetersiz. sneıjder bunla oynamak yerine yasinle ver kaça girmeyi tercih ediyor.
düşünün adamın oyun zekasını .
burak yılmaz suç sende değil.
seni takıma getirip övenlerde.
küçük maçların golcüsü büyük maçların hayaleti.

Umut Bulut'la başarılar.

Zaten tamamen iyilesmeden oynamasin arkadas, daha Trabzon deplasmani var.

Karabük'ü de Buraksiz gecemiyorsak yuh yani.

Yok ise sıkıntı yaşanabilecek bir maç daha.
Bu adam sakatken niye Milli maça çıkıp forma giydi yahu şaka gibi!

Ulan Milli Takimdan yine sakat oyuncu döndü, gelde sinirlenme.

Bu sağlık ekibinide kovsunlar abi yeter artık. Daha hiç kimseyi iyileştirebildiklerini görmedim

Yine o lanet Rize maçına kızıyorum. Skor 2-0 ve durum rahat sakat adamı oyuna aldık. Her BY sakatlığında o maç gelecek aklıma :(

Daha yaşı 29 ama iki haftada bir yok.. ne olacak halin?

Yine o lanet Rize maçına kızıyorum. Skor 2-0 ve durum rahat sakat adamı oyuna aldık. Her BY sakatlığında o maç gelecek aklıma :(

Hamza hocanin amatörce hatalarindan biri. Cok gereksiz bir degisiklikdi. Futbolcu cok istekliyse istekli, sen diger maclari da düsünmelisin. Al iste yine Umut'a kaldik.

Şuna bak yahu tam olarak düzelmeden nasıl oynatılıyor anlamış değilim.Öncelikle kendine ihanet ediyorsun.Sonra takımına.

Umut çok formsuz, Burak'ın sakatlığının uzaması çok kötü oldu, bakalım hayırlısı

fatih terim denen paragöz adamın yüzünden oldu

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt