#17 Burak Yılmaz

seni hiç bi zaman sevmedim sütoğlan, 30 gol atsan da sevmeyeceğim. çünkü zeka fukarası, top kontrol edemeyen, yanındakine pas veremeyen adama ben futbolcu demem. diyen varsa buyursun izlesin.

Kenara veren babandi toplari geriden alipda sendin.

Buraga kacirdi diye pis beddua ettim orasi ayri ama dediklerinde sacma sapan

bos kaleye atamadin ya ne desek az. ts taraftari ana baci düz gitti hic mi hirslanmadin be? bir golden sonra yedek külübesinde mi aklina geldi hirs yapmak?

Baba severim senide onu atacaktın, izahı yok kaçan golün.

Son düzenleme:
el kolla değil,golünü atarak taraftara cevabını vericen.

hahah kacan golun ızahı yok ya..sana buyuk topcu dıyenler sana yılda 3.5mılyon euro verenler utansın ne dıyeyım

sakatlanmasaydı galibiyet golünü atardık çünkü çıktıktan sonra oyun üstünlüğümüz bitti.

Pandev gibi hayalet topcu oynayacagina Burak oynasin yeter ki kacirsin ulan Pandev hic mi top alamaz Burak bunun yaninda Lewandovski duruyor.Umut Rezili sahadayken buna laf atilmasini sacma buluyorum.

nerde buna kral diyenler gercek bir forvetin olmadigi yerde bunun gibiler kral olur iste bana bununla ilgili su kadar macta su kadar gol atmis diye istatistik dokenler vardi atamadiklarinin istatistiginin sonuclari daha cok belirledigini soylemistim alin basiniza calin iste boyle adami

Hadi Umut kacirsa o topu anlarim cünkü ne mal oldugu ortada, ulan sen nasil atamiyorsun o topu?

Burağa laf eden hiç maç falan izlemesin.

Futbol ve Galatasaray taraftarıyımda demesin. Adam bir maç etkisizdi. ( diğerlerine göre iyiydi bile), hemen tefe koyuldu.

Yanında oynayan Şabana kızın o hakediyor çünkü. (umtblt)

Geri
Üst Alt