#17 Burak Yılmaz

Akhisara 2 gol at bu ülkede kralsın işte böyle bişey bu ülkede futbol traji komik :)

Burak sadece Akhisar'a 2 gol attığı için kral değil, 5 senedir bu ülkenin ligini süpüren golcü olduğu için Kral.

Adam mısın Burak?

og89nX.png

burakdan birsey olmaz haftayada yine kacirir 10 gol sac bas yoldurur

Hala cins cins yorumlar

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

Bu sene gerçekten net bir ilerleme gördüm Burak'tan. Eskiden sadece önde durup çapraz kosu yapardi. Simdi arka'ya gelip yardim ediyor press ediyor top kapiyor, topu tutuyor dagatiyor...Aslidan yine'de fena isler yapmiyor pivot forvet olarak. Ama yinede gelecek sezon için daha uzun boylu kuvetli teknigi yuksek olan bir yabanci forvete ithiyacimiz var, arada bir Burak yerine oynar.

Bu sene gerçekten net bir ilerleme gördüm Burak'tan. Eskiden sadece önde durup çapraz kosu yapardi. Simdi arka'ya gelip yardim ediyor press ediyor top kapiyor, topu tutuyor dagatiyor...Aslidan yine'de fena isler yapmiyor pivot forvet olarak. Ama yinede gelecek sezon için daha uzun boylu kuvetli teknigi yuksek olan bir yabanci forvete ithiyacimiz var, arada bir Burak yerine oynar.
Aynen renktas önceden sadece ilerde bekleyip Selçuk'un uzun pasını bekliyordu takım oyununa hiç bir katkısı yoktu artık geriye gelerek takım arkadaşlarının paslaşmasinda yardımcı oluyor

Fenerbahçeli arkadaşlarınızın düğününe gitmiyorsunuz sanırım, o noktalar ne?

Geri
Üst Alt