#17 Burak Yılmaz

yasinin attığı golde niye bana pas vermedin diyen adamdan bir yol olmaz. istemiyorum gitsin ya.

Fernandao'ya sallıyorsunuz ama sırtı dönük oynayabilen ve savunmaların dengesini muazzam sekilde bozan bir santrafor. 5 m euro birsey degil, rahatlıkla vermemiz gerekir.

Hani daha iyisinide alabiliyorsak alalım, o zaman Fernandao yedek olur, olsunda Fernandao gibi yedegin olsun.

Bu adamdan bir b.. olmaz.bize sırtı dönük top tutabilen pivot santrafor lazım.bu sene drogba olsa şimdi şampiyonluk turu atardık.burak'a giden top tenis topu gibi geri dönüyor orta saha ve defans nefes alamadan yine pozisyon yiyoruz.

Isterse 30 gol atsin. YETENEKSIZ! Sezon sonu mutalaka satilmali.

Keşke alıcısı çıksa da sezon sonu satıp sil baştan bir forvet hattı oluştursak.

Andre-Pierre Gignac , Fernandao ve Sercan Yıldırım/Emre Güral fena üçlü olmaz.

Her hafta en kritik dakikalarda 1 metreden disari atmayi basariyorsun ya helal vallahi.

ulan o kadar karşı karşıya kaçırılmaz be kardeşim yeter yakacan bizi bir gün.

Bu kadar uzun boyu olup kafa topuna çıkmayan başka bir forvet görmedim ben.Pas vermesi gereken yerde şut attı,şut atması gereken yerde pas attı.2 tane kritik pozisyonu harcadı.

biraz utan toplara müdahele etmediğin zamanlar için keke

iki mactir hayirdir ... Düzel, düzel o bos kaleye atman gerekiyordu

Burak´in eksikleri gol atmadikca, daha da göze batiyor tabi. Top tutamadigi icin sirti dönük, bir cok pozisyon olusamadan, kayboluyor.

Geri
Üst Alt