#17 Burak Yılmaz

Burak Yılmaz 2012-13 sezonu Şampiyonlar ligi grup aşamasında 6 gol atarak grup aşamasında en çok gol atan Türk futbolcu olmuştur ve UEFA tarafından grup aşamasının en başarılı oyuncusu seçilmiştir

bu sene ne yaptı ?
chedjoue olmasa 1 puan da alamadan fener gibi sıfır çekiyorduk grupta ...
burak yılmaz asla takımımızın forveti değildir.

bu sene ne yaptı ?
chedjoue olmasa 1 puan da alamadan fener gibi sıfır çekiyorduk grupta ...
burak yılmaz asla takımımızın forveti değildir.

Bu sene takım olarak kötüydük. Begensende begenmesende bu adam bu takımın forvetidir :D

Burak hakkında ilk geldiğinden beri söylediğim şeyi tekrar burada söylemek istiyorum; performans açısından Hakan Şükür'leşen bir Burak izliyoruz.Her zaman eleştirilen ama öyle veya böyle gol atan "yeteneksiz" bir forvet.

CL'de yaptığı 8 gollük performansı kullanıp birilerine 20 milyon euroya iteleyemedik ya ona üzülüyorum işte

Bu arada, son maçın gollerini tekrar izledim. Burak ın attığı 2. ve 3. goller son derece ustaca.

Burak yılmazı çok beğenen hatta ligin altın 11'ine koymayı düşünen kişiler neye dayanarak bu adamın iyi sezon geçirdiğini düşünüyor.Adamın zaten son 7 hafta hiçbirşey vermediğini herkes biliyor.E kaldı geriye 27 hafta.Bu adam 7-8 hafta oynamadı kaldı 20 hafta.e prandelli döneminde millet çılgına dönmüştü yerin dibine sokuyordu.O dönem de 10-11 hafta falan.Geriye kaldı 10 hafta.Sezonun 23-24 haftasını berbat geçiren bir adam ligin altın 11'inde bile yer bulabiliyor.İşte algı yönetimi derslerinde örnek olacak ibretlik bir öykü...

11407305_963324997059529_6384724561291143101_n.jpg

Kaptan Selçuk İnan ve Kral Burak Yılmaz evlerine 4 yıldızlı bayrak asarak şampiyonluğu taçlandırdılar.

Aysal 2019 yılına kadar uzatarak çok büyük bir yanlış yaptı kulüp adına

Şimdi kurtulmak için 4 sene bekleyeceğiz

Çekilmez bu çile

Harbiden defolsun. 2 gol atmış. Yazıklar olsun.

Geri
Üst Alt