#17 Burak Yılmaz

Çok bir özelliği yok ama kötü forvet değil

tapatalk kullanılarak gönderildi

İnşallah hep iyi olur,nasıl olsa 3-4 yıl daha tek forvet burak oynayacak madem iyi oynasın da değsin vereceğimiz emeğe paraya.

11429947_10153471364902160_1065795327099003402_n.jpg

Prandelli taktik ve fizik üzerine antrenman yapıyormuş Hamza daha çok takım bütünleşmesi üzerine.Taktik ve fizik antrenmanlardan şikayet eden video izlemek istemeyen adamlardan ne bekliyoruz zaten bütünleşmeye devam edin.

Ya arkadaş hala bu adama yıkama yağlama yağanlar var.Bu adam varken istersen benzemayı getir verim alamayacaksın zaten.Ya bununla benzema çift forvet oynayacak sneijder kanada atılacak,Ya benzema tek forvet oynayacak bu kanada geçecek ya da benzemayı yerin dibine sokturup medya gazıyla kendisi tek forvet oynayacak.Kazayle yedeğe falan çekilirse de yine medya aracılığyla sorun çıkartacak.

Bu adamın 3 seneden beri leş futbol oynamamızın baş sorumlusu olduğunu görmemek için kör olmak lazım.Bu takım elmanderlli 2011-2012 sezonundan beri hep kötü oynuyor ve daha da kötüye gidiyor.

İleride top tutamıyor,yanındakine pas vermekten aciz,kritik maçlarda saçmalar,oyun aklı zayıf ama sorsan avrupa çapında forvet.İşte senin değerli hamza hocan ve yönetimin de fenerli medyanın gazına gelip senin gibi düşündüğü için bu takıma bu adamı yedekleyecek , ortalama adamlar düşünülüyor niasse gibi.Yeter ki bunun tahtı sallanmasın.Ondan sonra da isyan ediyorsun niye transfer yapılmıyor diye.Çünkü bunlar zaten avrupa çapında yıldız olarak görülüyor senin gibilerin de gazlamasıyla..

Beyefendi derbilerde atılan gollere bile sevinmez ama sorsan her röportajda takım için herşeyimi veririm der.Şampiyonluk maçında hem de derbide oyundan çıktı diye hocasına trip atar gollere sevinmez ertesi gün taraftar tepkisini azaltmak için şampiyonluk kutlamasında şov yapar bakın ben de çok seviniyorum mesajı vermek için.

Öyle bir ego ki şampiyonluka hangi maçtan sonra inandınız sorusuna bile ligin ortalarında oynanan antep maçında son dakikalarda kazandığımız maç sonrası inandım cevabıı veriir.Neden çünkü golü kendisi atmıştır.Neden çünkü bu sorudan bile ''bakın benim şampiyonluğa katkım ne kadar da çok'' mesajı çıkartmaya çalışmaktadır.Ki bu maç kendisinin son dakikalarda gol atıp maç kazandırdığı tek maçtır bu sene.Ne tesadüf değil mi?...

Gelelim kankisine.Kendisi en kritik derbi maçında formayı yere atar,oyundan çıkmaya çalışır.En rezil oynadığı dönemlerden sonra kendisini eleştiren taraftarlara onlar gerçek gs taraftarı değil der.Ama sorsan kankisinin kendisini anons ettiği gibi şampiyonluk gecesinde ''sarı-kırmızının çocuğudur.'' Hayır alt yapıdan çıksanız yine anlayacağım da 26 -27 yaşında kulübe gelen adamlar 2 senede galatasarayın çocuğu oluyorlar.

Asıl sorun bu adamlar çünkü kim gelirse gelsin bunlar hep oynayacak.Yabancı bir sağ bek alınsa sabrinin kesileceğini hepimz biliyoruz.Aydın,yekta gibi adamlar kırk yılda bir oynuyor.Takımın sahadaki oyununu çok fazla etkilemiyorlar ama bunlar hep 11'de.Öyle bir dokunulmazlıkları var ki bunları kesmek mümkün değil.ve bunlar varken de iyi futbol oynmak artık mucize.Bu nedenle bu adamlar gitmeden,takımdan kesilmeden iyi futbol falan beklemesin.

Son düzenleme:
Kral :

Son 5 sezon 199 mac 127 gol 37 assist. Allah daha cok eylesin

avrupa maclari 46 mac 11 gol

2013 sezonunda bragaya cluje attigi golleri cikarirsan

37 mac 3 gol :red:

gol goldur degilmi? neden cikarmak istiyorsun 1

ikincisi yine yanlis

braga, cluju cikarirsan

Manutd 1 gol
schalke 2 gol
anderlecht 1 gol
arsenal 1 gol

gol goldur degilmi? neden cikarmak istiyorsun 1

ikincisi yine yanlis

braga, cluju cikarirsan

Manutd 1 gol
schalke 2 gol
anderlecht 1 gol
arsenal 1 gol

avrupada attigi 2 legit gol var oda schalke'ya attigi goller

gerisi onemsiz belki manu maci disinda, ondada b takimlarina karsi oynadik

FACT1: Burak Yilmaz ne zaman ust duzey bi savunmaya karsi oynasa etkisiz olmustur (bkz chelsea, real, arsenal, juve etc)
FACT2: bu tur bos istatistik yapan forvetlere 9 milyon euro'luk teklif gelirse (lazio) hic dusunmeden satacaksin

tekrar yaziyorum 2013 sezonunu cikar avrupada gol sayisi 3 olur (biri penalti, biri bos kale digerini hatirlamiyorum bile)

şunuda bi satsakda kurtulsak adam selçukla beraber kulübe incir ağacı dikecek 2019 a kadar sözlesme nedır ya

avrupada attigi 2 legit gol var oda schalke'ya attigi goller

gerisi onemsiz belki manu maci disinda, ondada b takimlarina karsi oynadik

FACT1: Burak Yilmaz ne zaman ust duzey bi savunmaya karsi oynasa etkisiz olmustur (bkz chelsea, real, arsenal, juve etc)
FACT2: bu tur bos istatistik yapan forvetlere 9 milyon euro'luk teklif gelirse (lazio) hic dusunmeden satacaksin

tekrar yaziyorum 2013 sezonunu cikar avrupada gol sayisi 3 olur (biri penalti, biri bos kale digerini hatirlamiyorum bile)

öyle diyonda, Peki Drogba (juve haric) hangi oyuncumuz chelseaye, 3x Real madride karsi iyi oynadi.

Bak ben Burak satilmasin demiyorum, cok isterim italyada iyi oynaip milleti möt etmesi. Ama bizim akillilar yerini umut,Niasse ve Sercan ile dolduracaklar. Ben ondan korkuyorum

Geri
Üst Alt