#17 Burak Yılmaz

olum bunun hangi ara çoçuğu olduda büyüdü lan :D daha yeni evlenmedimi ? ulan kral seni gidi seni :D

Akşam oturup podolskinin dedikodusunu yapmazsa bende adam değilim .Bu kadar eminim görmediğim göremeyeceğim şeyden

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

El kol yapıyo, beni sinirlendirmesin ulen tavırlarında xelçuk geliyo sakin ol qnq diyo.

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu KAZMA ligin 6.-7. haftalarında kankisiyle birlikte PODOLSKİ'yi küstürüp, forma için hamza hocaya yalvarıp ilk 11 oynamaya başlamazsa bende bir şey bilmiyorum.
GS Taraftarı da her zamanki gibi GS'nin evladına sahip çıkcaktır.

bide podolskiyle mükemmel ikili olurlarsa varya, yüz ifadenizi görmek isterim :D

bana sneijder-Burak muhabetini hatirlatiyor simdiki konu. Sonunda ney cikti? herkes müthis yanildi. Eger bi forvet alinmayacaksa sneijder-Poldi-Burak üclüsü güzel bi ücgen olabilir. Ama sag kanat felc

podolski gelir gelmez adamla kavga etti bile tipini.........
senden gelecek hayır Allah'tan gelsin pis herif.
milyon gol de atsan defol ulan !

süper ligde bir sekil gol atar, yeter ki gücten düsmesin.

hani madem bu adamın ayagına bakacaz, iyi olmasını diliyorum, bu dakikadan sonra santrafor falan alacagımız yok, alsak bile burak'ı kesmemesi icin vasat bir golcü alırlar.

İbra haberlerini duyunca Burak;

fft226_mf3944799.Jpeg

Emre Gungor'le olan meshur bir fotosu vardi.Bugun o hareketi 2-3 kere yapti.Biktim bu heriften

nasıl iptal ettiler elle attığın golü ama içimin yağları eridi

bu adamı sırf yeteneksizliği ve kazmalığından dolayı istemiyorum .
ilerde top tutamadığı için sürekli baskı yememizden dolayı da istemiyorum .

Bir de utanmadan gol attım diye sevinmez mi. Tartışılacak bir pozisyon da değil arkadaş. Üstüne bir de itiraz ediyorsun. Şu gol sevinçlerin beni benden alıyor zaten. De get ya.

Burak Yılmaz'a Roma'nın talip olması yönetimi harekete geçirdi. Menacerler aracılığıyla gelen teklif reddedilirken teknik direktör Hamza Hamzaoğlu da oyuncusuna, “Bu haberler kafanı karıştırmasın, beraber büyük başarılar yaşayacağız” dedi.
Skorer | Milliyet Spor | Galeri

Çok kötüydü lan, öyle böyle değil.

Geri
Üst Alt