#17 Burak Yılmaz

Buna en güzel yorumu Kaya Çilingiroğlu söylemişti 1 kilo süt için koca bir inek besliyoruz

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hoca olsam yemin ediyorum kürekle ağzına vururum
1-sürekli yaptığı saçma sapan faullerden dolayı
2-her seferinde ofsayta düşmesinden dolayı.

eh rekabet olmayan yerde adam böyle oynar iste, sen bangir bangir forvet istemiyorum dersen gelecek olan varsa da ancak burakin yedeki olur dersen burak da böyle oynar iste, zaten iyi degildi simdi keyifi yerinde oldugu icin hepten birakmis kendini

bu maçın bize tek getirisi burak oldu.
Hamza hoca bile buraktan soğudu hissediyorum :gsbayrak:

Bu adamın sezon içindeki formu çok keskin.6-7 hafta çok kötü oynuyor.Sonra bir bakıyorsun 6-7 hafta takımı sırtlıyor sonra yine düşüyor.

Yerine bugun Taraftarın yarısının burun kıvırdığı kalinic olsa çok farklı oyun oynanırdı.

Takımın cl için olmasada güzel futbol için ACİL ilacı
Sağ bek,Forvet , Ön libero'dur . Sonra stoper.

images

Neden rakibini sürekli itip çekiyor, adam belki hata yapasr top kaparsın, anlamıyorum bu kadar zor mu.

Geçmişte katkısı oldu kabul. Gol krallıkları da var fakat günümüzdeki formu önemli bizim için ve Burak bu takımın 1 numaralı gol beklentisi olan insan. Şuan vasat bile oynamıyor. Gerçekten geçen sezon bir mucize(Muslera) oldu ve Burak-Umut forvet hattı ile şampiyon olduk. Bu sezon kaliteli bir oyuncu alınmazsa bu bölge için çok sıkıntılı olacak.

Asıl mevkisi olmamasına rağmen Podolski bundan daha verimliydi santraforda

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün Podolskinin Yasine indirdigi bir kafa topu var. Onu Burak da Umut da beceremez. Yanlis görmediysem adam dogru dürüst ziplamadi yukari bile,sirf zamanlama ve beyin ile indirdi.

Burak da Umut da hava hakimiyeti diye birsey yok. Birisi ziplarken foul yapar, öbürü de ziplar ama zamanlama yanlis oldugu icin bütün toplari stoper alir. Bunlarin hava topu kazanabilmesi icin rakip stoperin agir ama cok agir bir kazma olmasi lazim.

Burak şu an tek kelim leş durumda. Düzeleceğinden ise % 100 eminim. Onun en iyi yönü isteği, arzusu zaten.

Geri
Üst Alt