#17 Burak Yılmaz

Bugün Podolskinin Yasine indirdigi bir kafa topu var. Onu Burak da Umut da beceremez. Yanlis görmediysem adam dogru dürüst ziplamadi yukari bile,sirf zamanlama ve beyin ile indirdi.

Burak da Umut da hava hakimiyeti diye birsey yok. Birisi ziplarken foul yapar, öbürü de ziplar ama zamanlama yanlis oldugu icin bütün toplari stoper alir. Bunlarin hava topu kazanabilmesi icin rakip stoperin agir ama cok agir bir kazma olmasi lazim.

Evet bunu baska bi yerde yazdim, galiba Poldi nin Thread in de, adam Hava toplarini indirdi, ki kendisi Drogba da degil. Ki Podolski 1.82, Umut 184 ve Burak da 188 boyunda... Burak bukadar, sansla yine bi macta patlar atar iki tane sonra yine 2 hafta gol yok. Adma göz göre göre bos kaleye bile atamiyor, yani bire bir de bile atamaz diye heveslenmiyorum bile.

Bi insan dünya rekoru kirar mi ofsayt da durmak ile ve ofans faul yapmaya, ya bunun kollarini koparmalisin, adam hep mi kollarini rakibin yüzünde dogru atti verir ?

Evet bunu baska bi yerde yazdim, galiba Poldi nin Thread in de, adam Hava toplarini indirdi, ki kendisi Drogba da degil. Ki Podolski 1.82, Umut 184 ve Burak da 188 boyunda... Burak bukadar, sansla yine bi macta patlar atar iki tane sonra yine 2 hafta gol yok. Adma göz göre göre bos kaleye bile atamiyor, yani bire bir de bile atamaz diye heveslenmiyorum bile.

Bi insan dünya rekoru kirar mi ofsayt da durmak ile ve ofans faul yapmaya, ya bunun kollarini koparmalisin, adam hep mi kollarini rakibin yüzünde dogru atti verir ?
Aklı olan bir insan birşeyi bir kaç defa dener ve yaptığı ile başarılı olmadığını görünce bunu bırakır ama bu adam bir türlü akıllanmıyor ve bu pislikleri hâlâ yapmaya devam ediyor.

Ya bir insan hiç çabalamaz mı ofsayt olayını düzeltmeye, bu abuk subuk ofansif foulleri yapmamaya.

Yavaş yavaş yeteneğini geçtim aklından bile şüphe duymaya başlıyorum Burakın.

Aklı olan bir insan birşeyi bir kaç defa dener ve yaptığı ile başarılı olmadığını görünce bunu bırakır ama bu adam bir türlü akıllanmıyor ve bu pislikleri hâlâ yapmaya devam ediyor.

Ya bir insan hiç çabalamaz mı ofsayt olayını düzeltmeye, bu abuk subuk ofansif foulleri yapmamaya.

Yavaş yavaş yeteneğini geçtim aklından bile şüphe duymaya başlıyorum Burakın.

Hani kendi hayatimdan bilirim, bi kac seyi deneyince ve rezil olunca, ilk isim cok dikkatlik ile o yanlisi yapmamaya, hele birisi seni bi kac kez uyarinca o hata yüzünden. Bunda ya beyin yok, yada arsiz yada umrunda degil, yada hepsi, nede olsa gol atinca yine QRAL Kapaklari taktti lavulari yardima kosuyor.

Düşünsenize akşam kap yapıyoruz.
Burak,Sercan,Umut,Olcan,Yekta gidiyor.Çıldırırım:dance::dance::dance:

Şu herif yüzünden iki senedir takıma adam gibi forvet almıyorlar.Beyimiz,Qralımız küsecek ya.

Qral formsuz başladı sezona. Allah hepimize sabır versin.

Bu adam geldiğinden beri hep maçları böyle ite kaka kazanıyoruz. 3 farklı maçları sölemeyin. Demek istediğim iyi bi oyun olmuyor sahada. Makina gibi paslaşan bi takım olmuyor. Beyimiz ya ofsaytta oluyor ya faul yapıyor. Çok net diyorum oyununun rahat bi 20 dakikasını Burak yiyor kendi başına.. 70 dakikada kazanıyoruz biz

Yok arkadaş nereden bakarsan bak burakla olmaz bu iş en basiti hala ofsayt nedir çözememiş bu kadar da olmaz ki.

Bu adam bu takımda 11 oynadığı müddetçe leş gibi futbol oynamaya devam edeceğiz kimse boşuna hermaç öncesi teknik taktik analiz falan yapmasın.

Allah Allah!
Haberler inşallah doğrudur. Hadi bismillah. Lütfen lütfen, para vs önemli değil.

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

riva + 9milyon euro karşılığında burağı satsak ne güzel olur. burağı satıyoruz üstüne para mı alacağız birde.

Radyospor ozgur sancara gore westham united 2 gundur burdaymis. Buraga 10 vermisler 12 istemisiz.

Ulan verin gitsin be verin gitsin .

Ulan gider de İngilterede de gol krali olursa harbi komedi oluruz yaw.Olacagi yok ama insan korkuyor bazen :D Buraksiz oynadigimiz maclari da gorduk.Cogumuz Buraki arar oldu bu Umutamaldo yuzunden.

Geri
Üst Alt