#17 Eren Elmalı

Beklentilerin üstünde değil aslında tam olarak verdiğimiz paranın karşılığı kadar oynuyor hiç kötü falan değil

Bizim sorunumuz 8 10 milyon veripte eren kadar bile karşılığını alamadığımız bek oyuncuları

defans tutumu vs vs bir yana ,

bugun ozellikle 2.yarida baris'a yaptigi -3.bolgeye topsuz deplase olmasi- alan acma ,rakip beki cizgiye cekme vs'yi ,onemli arti olarak yazabilirim kendisi adina . ki , ilk golun geliskenlerinde bu nuans mevcut . 2.golde de barisin ortasi sirasinda cs icerisinde rakip stoperle eslesmesi , baris'in salt sag bek ile birebir kalip rahat orta acmasi ile rahat bir gol bulduk .

bu gibi durumlari mac geneline yaymasi gerekir . 2.3 bolge de ekstra hareketlenme vs ile takim arkadaslarina alan acmasi, rakibi orada deplase olarak dengesini bozmasi.onemli bir arti .

genel saha ici yorumuna yonelik eksi artisini sezon sonu yapmayi dusunuyorum .

tum bunlar goreceli elbette .

saygi ve selamlar .

Sadece Eren için değil de mesela dün topu taca attı sonra arkasını dönüp 5 - 6 saniye görev yerine gitti. O ara da rakip oyuncu taç atışını hızlı kullanmak istedi ama kimse yoktu. Mesela yediğimiz golde itiraz filan ederken hızlı kullandılar.
Artık +90 dakika full konsantre olmak lazım. Zamanı geçirmek için yavaş oynarlar sanıyoruz ama fırsatını bulduğu an 1 saniye dahi beklemiyorlar. Ayrıca habire faul beklememek lazım. İtirazlar da işe yaramıyor. Bariz şekilde bizim maçlara şartlı çıkıyorlar.

Sorun açmasın başımıza da ekstra performans beklemiyorum. Bekleyen de çok bekler. İyi bir yedek olur anca. Şuan yaptığı şey idare etmek onu da yapıyor.

Ama bu arkadaşı Barış la arkalı önlü oynatmak ahmaklık.

Kasımpaşa döneminde düşünülmesi gereken oyunculardan biri olduğunu söylemiştim. Devamında TS performansı iç açıcı değildi; tavanı çok yüksek bir oyuncu olmadığını ispatladı orada. Mevcut şartlarda başka pek bir alternatif bulunmadığı için transfer edilmesini olumlu karşılıyorum yine de. Fiziksel performansından, gayretinden, oyun dsiplinine sadık kalmasından şüphem yok ama oyun zekası, topla yapabildikleri, gerektiğinde inisiyatif kullanması gibi konularda fazla bir beklentim yok kendisinden. Sacha Boey ve geçen sezonki Barış gibi ekstra adanmışlıkla bir 'canavar' a dönüşebilse keşke. Solbek ve full sol kanat, iyi oyuncu bulmanın en zor olduğu mevkilerdir...

Yaz transfer döneminde en çok istediğim futbolcu Yasin Özcan idi. Hem solbeki, hem de Abdülkerim' i yedeklerdi mis gibi. 6 milyon civarına biterdi istenseydi. ''6 milyona Yasin mi, 4 milyona Eren mi?'' sorusunun cevabı çok netti...

Jakobs 9
Jelert 9
Frankowski 8
Eren 4

Bu çocuğa neden mobbing yapılıyor, her maç 70’de sonra oyundan alınıyor, normal bir durum değil bu.

Bu çocuğa neden mobbing yapılıyor, her maç 70’de sonra oyundan alınıyor, normal bir durum değil bu.
Kadroda nüfuzlu oyunculara dokunamadığı için ezbere değişiklik yapıyor kalanların içinden. Sakatlığı yoksa Eren'i çıkarıp sağ kanat oyuncusunu sol beke almanın hiç bir mantığı yok. Bir tane gerçek sol bekimiz oldu, onu da sürekli çıkarıp duruyor

Bizim taraftar biraz fazla misyon yükledi erene. Türkiye ligini az çok takip edenler bilir : Eren 1-2 maçta saman alevi gibi parlar sonraki 10 maçta saç baş yoldurur. Eren bu zaten, şu takıma Jelert veya kazımcan’dan daha fazla katkısı olmaz. Boşuna çöpe atıldı milyon Euro’lar

Bizim taraftar biraz fazla misyon yükledi erene. Türkiye ligini az çok takip edenler bilir : Eren 1-2 maçta saman alevi gibi parlar sonraki 10 maçta saç baş yoldurur. Eren bu zaten, şu takıma Jelert veya kazımcan’dan daha fazla katkısı olmaz. Boşuna çöpe atıldı milyon Euro’lar
Başımızdakilerin yatacak yeri yok.

ille de yabancı bek isterükçülere inat ! Okan hocamın isteğiyle alınmıştır..

aferin aslan

solda tek oynuyo yunus sakat ve sol içe giriyo

Bir çok maçını izledim.. ilk defa çok beğendim.. hücumda bindirme yapmaktan korkmaz orta kalitesini arttirirsa formayı kimseye vermez..

Bonus olarak aldik, cocuk topcu oglu topcu cikti. Helal olsun sana.

Guzel calimlar atti hatta rakip kolundan çekerr durdurdu

Geri
Üst Alt