Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen katılıyorum.1 maç var 3 maç yok.Dün Eren'in milli maçlarını izledim.Gerçekten kötü değil.Bir görmeden birşey demesek.Trabzon'da belkide hiç mutlu hissetmedi kendisini.Aylardır çabalıyordur ,neler yaşamıştır bilemeyiz ki?inşallah iyi bir sol bekimiz olur .Yedek asil onu zaman gösterecek.Jakops'un kronik olması mecburi bu transferi yapmamıza neden oldu.
Taraftar kendi arasında para toplayıp oylamayla alınmadı nihayetinde Okan hoca istedi. İhtiyaçtı ayrıca yerli ve milli.Aynen katılıyorum.1 maç var 3 maç yok.Dün Eren'in milli maçlarını izledim.Gerçekten kötü değil.Bir görmeden birşey demesek.Trabzon'da belkide hiç mutlu hissetmedi kendisini.Aylardır çabalıyordur ,neler yaşamıştır bilemeyiz ki?inşallah iyi bir sol bekimiz olur .Yedek asil onu zaman gösterecek.
Nedense içimden bir ses Eren'i seveceğiz gibi geliyor. Bu bünyeler Berkan'ı bile kimi zaman kabul ettiğine göre Eren'de uyumlu olabilecektir bünyelerimizeAmin.

bu ekiple kavgaya gider misin?Jelert-Frank- BAY-Sallai-Jakobs
Süre doldu listeler verildi.Avrupa listesine eklenemiyor değilmi yerli olmasıda bir şey değiştirmiyor sanırım