#17 Eren Elmalı

Nedense içimden bir ses Eren'i seveceğiz gibi geliyor. Bu bünyeler Berkan'ı bile kimi zaman kabul ettiğine göre Eren'de uyumlu olabilecektir bünyelerimize :)Amin.

Topla ilişkisi rezil olan bir oyuncu aldık. Yorlamam bu kadar.

Jakops'un kronik olması mecburi bu transferi yapmamıza neden oldu.
Aynen katılıyorum.1 maç var 3 maç yok.Dün Eren'in milli maçlarını izledim.Gerçekten kötü değil.Bir görmeden birşey demesek.Trabzon'da belkide hiç mutlu hissetmedi kendisini.Aylardır çabalıyordur ,neler yaşamıştır bilemeyiz ki?inşallah iyi bir sol bekimiz olur .Yedek asil onu zaman gösterecek.

Aynen katılıyorum.1 maç var 3 maç yok.Dün Eren'in milli maçlarını izledim.Gerçekten kötü değil.Bir görmeden birşey demesek.Trabzon'da belkide hiç mutlu hissetmedi kendisini.Aylardır çabalıyordur ,neler yaşamıştır bilemeyiz ki?inşallah iyi bir sol bekimiz olur .Yedek asil onu zaman gösterecek.
Taraftar kendi arasında para toplayıp oylamayla alınmadı nihayetinde Okan hoca istedi. İhtiyaçtı ayrıca yerli ve milli.

TFF'nin 12 yabancı sınırı da var. Dolayısıyla nokta atışı çok doğru transfer oldu.

Toparlar bu kadar karamsar olmayın, formayı giydi her türlü destekleyeceğiz başka yol yok.
hayırlı olsun inşallah.

Bu Trabzonlular da ayrı kafa. Eren'i 3.6'ya alıp 4.8 milyona sattık diye KDV'yi de eklemişler sanki para kendilerine verilecek.

Kendileri alırken de 3.6 milyon Euro + KDV'ye almışlar kendilerine maliyeti de 4.3 milyon Euro almış

Zamanında Umut Meraş denen gereksizi alırız diye korkuyordum son senelerde de bunu alırız diye korkuyordum.

Hiç bir beklentim yok o yüzden beni sadece pozitif olarak hayrete düşürebilir.

Bu transfere şu yönden bakıyom biz almasak Fb alacaktı ve Ts ile Fb barışmış olacaklardı.Fb ne zaman sahaya odaklansa 2010-2011 sezonuyla ilgili bu 2 kulüp her yıl en az 2-3 defa karşılıklı açıklamalar yapıyolar ve Fb saha dışına çıkıyodu :D Eren de Galatasaray'ımıza geldiyse bize desteklemek düşer.Hayırlı olsun aslan..

Avrupa listesine eklenemiyor değilmi yerli olmasıda bir şey değiştirmiyor sanırım

Trabzon spordan alınan futbolcular iyi oldular. Ogün abdullah Selçuk inan inşaallah merhaba Erende başarılı olacak

Hayırlı olsun, sol bekimiz yoktu, gerekli bir transfer idi. Umarim başarılı olur.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erennnn Elmalıııııı fenere koymalı fenere koymalı Ereeeeen Elmalııııı ooooooooo

Geri
Üst Alt