#17 Eren Elmalı

Hücuma bilinçsiz çıkmıyor, önce defansı düşünüyor ve hücuma katılması lazım olsa da risk barındıran hücum oyunların çoğuna katılmıyor. defansı da sağlam yapınca sade ama rahatlatıcı bir duygu veriyor taraftara. zaten taraftarın kendisinden beklentisi bu.

Maşaallah Tebarekallah! 🧿...

KP da iken denenmesi gerektiğini söylediğimde dalga geçenler olmuştu. TS daki performansı ise hayal kırıklığı idi ki orası her yerden farklıdır, futbolcu olsam asla gitmek istemezdim.

Transfer edilmesine bu defa negatif-nötr baktım ve çok şükür ki epey yanılttı. Fiziksel yönden her daim iyiydi zaten. İşin hücum tarafında tam da tahmin ettiğim gibi aslında, ekstra pek bir şey yapmıyor olsa da pas opsiyonu olarak oralarda bulunması ve fazla top kaybı yapmaması önemli; böyle kapasitesini bilen oyuncuları severim. Defans tarafında ise kendisini fazlaca 'sakar' bulduğumu ifade etmiştim, defans bilinci gayet de yüksek görüntü veriyor, umarım hep böyle devam eder. En çok şaşırdığım ve mutlu olduğum konu ise defanstan çıkışlarda gayet soğukkanlı kalıp çoğunlukla doğru tercihlerde bulunması.:tbr::tbr:

Okan bu adamı da yedi demek için pusuda bekleyenleri üzdü hocam.

Jakops'dan çok daha fazla topçu gibi topçu. Aslanım benim çok iyi savaşıyor.

Ts'deki garip 22 numaralı oyuncu ile eşleşmesini merakla bekliyorum.

Değişik bir adam ve fazla delici karşısında oynayan bek 60'dan sonra oyuncu değişikliği istiyor.

Eren profil olarak bize çok çok uyacak bir oyuncuydu gelmeden önce bunu söyledik. Üstüne bir de TR'de yetişmiş yerli oyuncu.

Bazıları Roma'dan Zeki'yi çekip onu sol bek oynatırız Eren'den daha iyi oynar diyenler vardı. Hey gidi heyy...

🧿 Yürüye dur aslan parçası. 🧿

Hücuma bilinçsiz çıkmıyor, önce defansı düşünüyor ve hücuma katılması lazım olsa da risk barındıran hücum oyunların çoğuna katılmıyor. defansı da sağlam yapınca sade ama rahatlatıcı bir duygu veriyor taraftara. zaten taraftarın kendisinden beklentisi bu.
Aynen katılıyorum.Bu kadar güzel ozetlenebilirdi ancak ve ancak.Tebrikler.

Oynadığı maçlarda takım oyuncusu görüntüsünu direk veriyor hatta Sallai nin de daha rahat oynadığını düşünüyorum Erenle beraber.İki oyuncu da birbirine benzer profiller mevki olarak olmasada takım oyuncusu olarak.

Ben razıyım senden hiç değilse işini layikiyla yapıyorsun.

Ts'deki garip 22 numaralı oyuncu ile eşleşmesini merakla bekliyorum.

Değişik bir adam ve fazla delici karşısında oynayan bek 60'dan sonra oyuncu değişikliği istiyor.

Eren profil olarak bize çok çok uyacak bir oyuncuydu gelmeden önce bunu söyledik. Üstüne bir de TR'de yetişmiş yerli oyuncu.

Bazıları Roma'dan Zeki'yi çekip onu sol bek oynatırız Eren'den daha iyi oynar diyenler vardı. Hey gidi heyy...

🧿 Yürüye dur aslan parçası. 🧿
Vallaha o herif ile 1vs1 kalan her bek oyuncusu problem yasar. Barışın zubkovu boş birakmamasi gerekiuor

Lemina ve keza eren için söylüyorum
Böyle oyuncular çok önemlidir takımın ana çarkları arasında birleştirici unsur olur hemen hemen herkesin performansını yükseltmesi bunun adeta kanıtı

Geri
Üst Alt