#17 Eren Elmalı

Bir adam dususteyse kötüyse kesersin. Bu hocanın hicbir hareketini anlamak mümkün degil. Bu kadar performans dışı karar vermek kimsede yoktur.

Peri masalı bitti özüne mü döndü ne oldu birden yavv.

Eren & Abdülkerim ikilisinin yanyana oynaması çok güven vermiyor bana. Tamam ligde oynasınlar bişey demem de Şampiyonlar Ligi seviyesinde bize en azından 1 tane sol stoper gerekiyordu neyse olan oldu artık. En azından Jakobs 'un bir şekilde sahada olmasından yanayım. Üçlü defans düzeninde sol stoper mi oynuyor yoksa Eren yerine sol bek mi oynuyor bilmiyorum ama şampiyonlar liginde Abdülkerim & Eren ikilisiyle devam etmemek gerekiyor

Erenin form tutmasi lazım. Hocanın oynatmasini anlayabiliyorum Jacobs ne zaman sakatlanacak belli değil ereni toparlamak lazim

Girdiğinde net pozitif katkı verdi. Denemesi de güzeldi geçseydi.

Sağlık olsun ama çok olgun oynadı. CL maçlarındaki rüzgar kanatlara karşı Jacobs bek çıksa Eren bu maçtaki gibi 70 sonrası girse daha verimli cidden

Bu maç çok kötüydü soldan resmen delip geçti adamlar

Bu maça özel değil ki savunması her zaman kötüydü. Liverpool maçında oynasaydı elek olmuştu.

Macin hic bir aninda begenmedim.

En büyük eksigi rakip ceza alana yaklastigi vakit geri geri gidiyor hamle yapmaya korkuyor. Bunun üzerine calismali.

Geri
Üst Alt