#17 Eren Elmalı

Tsye hallaç pamuğunu kitleyip ereni aldık ahaha

GS her daim iyi yerli topçularla başarılı olmuştur. Eren kulübümüze uzun yıllar hizmet edecektir. Hayatımda en yanıldığım transfer olabilir tam almamışken birden alınca birkaç gece uyuyamamıştım malum o dönem Cuesta falan da girdi. Büyük haksızlık etmişiz bir kez daha özür dileyelim kendisinden

Parlıyor maşallah. Ben o kadar maç izledim milli takımda ve bizim Trabzonla olan maçlarını bu kadar süratli olduğunu bilmiyordum mesela. Adam baya hızlı ve ayakları iyi.

sol bek tamam, bunun arkasinda genc bir yetenek bulursak yillarca orda sorun olmaz, sag bek ise komple degismeli

Okan kendisiyle iş yapacak bek profilini herhalde artık anlamıştır. Gidip saçma sapan bek aldırmaz bir daha umarım.

Beklere 40 milyon euro harcadık bu sene, skandal.

Okan kendisiyle iş yapacak bek profilini herhalde artık anlamıştır. Gidip saçma sapan bek aldırmaz bir daha umarım.

Beklere 40 milyon euro harcadık bu sene, skandal.

Bunu yazmaya gelmiştim. Başka hoca gelir orasını bilmem ama Okan hoca devam edecekse bu takımın beklerinden çok şey istemeyecek, hızı ve kondisyonuyla şimendifer gibi ileri geri gidip gelebilmesi ve fiziksel gücü omuz omuza mücadeleye yetmesi gerekiyor. Bu kadar. Aman iyi orta açsın, aman oyun zekası vs. Bunların bir önemi kalmıyor Okan hocanın oyun anlayışında bekler açısından.

Boey'i geçtim, Sabri Sarıoğlu şuan olsa o da takımın değişilmezi haline gelirdi tekrar.

Performansı yükselmeyen/düşen veya hiç performansı olmadan transfer edilenler hocaya yazabilir miyiz Melihcim :asd:
Negatifte pozitifte hocaya yazar.

Sana bana yazacak hali yok dostum

Torreiranin toparlaması, barisin yunusun performanslari

Jelert jakops cuesta. Muslera.

Kisaca takimdaki her sey.

Manajeri açıklama yapmış Galatasaray'a kalıcı olmayacak hedefimiz Avrupa diye.

Fazla övülmemeli bence, sonra gün geliyor yerin dibine sokuluyor. Dengeli oyun oynuyor olması gerektiği gibi. Uçmuyor kaçmıyor, gücü kuvveti yerinde, savunmada fena değil. İstikrarını korusun yeter.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

napmışım orada
O noktada görüşüne saygı duymakla beraber 2+ kedi sahibi(1-2 güne sanırım 7 kedi olacaklar biri hamile, evin önünde de 8 tane besledigimiz var) ve eskiden köpek sahibi biri olarak toplatilip uyutulmasi taraftarıyım🙂 işkence edilmesine karşı tavrına ve işin hümanist boyutuna katılırken çözümün eldeki imkanlarla ancak bu şekilde olacağını düşünüyorum. Eşik aşıldı maalesef kısırlaştırma ve barınak için

Geri
Üst Alt