- 22 Ocak 2010
- 52.376
- 33.718
- 3.073
Tsye hallaç pamuğunu kitleyip ereni aldık ahaha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan kendisiyle iş yapacak bek profilini herhalde artık anlamıştır. Gidip saçma sapan bek aldırmaz bir daha umarım.
Beklere 40 milyon euro harcadık bu sene, skandal.
Performansı yükselmeyen/düşen veya hiç performansı olmadan transfer edilenler hocaya yazabilir miyiz MelihcimPerf yükselmesi hocaya yazar

bence yerli ve milli kyle walkerYerli ve milli sasha boey
Negatifte pozitifte hocaya yazar.Performansı yükselmeyen/düşen veya hiç performansı olmadan transfer edilenler hocaya yazabilir miyiz Melihcim![]()
İyiler bana yazar, en çok ben savundumPerformansı yükselmeyen/düşen veya hiç performansı olmadan transfer edilenler hocaya yazabilir miyiz Melihcim![]()
Bu forumda %99 her yorumuna katılırım. %1i hayvan haklarından kırdımİyiler bana yazar, en çok ben savundum
napmışım oradaBu forumda %99 her yorumuna katılırım. %1i hayvan haklarından kırdım
O noktada görüşüne saygı duymakla beraber 2+ kedi sahibi(1-2 güne sanırım 7 kedi olacaklar biri hamile, evin önünde de 8 tane besledigimiz var) ve eskiden köpek sahibi biri olarak toplatilip uyutulmasi taraftarıyımnapmışım orada