#17 Eren Elmalı

bu yönetimden adam olmaz şu rezil sahtekarları konuşturup duruyoruz. Resmen tehdit etmiş kulübü dava açmanız iyi oldu yüzlerce maç koyacağım eren hakkında diyor.

bu yönetimden adam olmaz şu rezil sahtekarları konuşturup duruyoruz. Resmen tehdit etmiş kulübü dava açmanız iyi oldu yüzlerce maç koyacağım eren hakkında diyor.
Yönetim eren konusunda erden konusunda boynumuzu çok büktürdü. Sene sonu başarı falan bir kenara bırakıp bunların gitmesi lazım. Özellikle kavuk. Adam Galatasaray üzerinden simit prı yaptı. Benim okana tek kızdığım nokta bunlara kendini siper etmesi.

etkilendiği belli

çok kötü oynuyor aşırı özgüvensiz

Jakops'un yarısı etmez maalesef. Jakops, bu takımın Hakan Ünsal'dan sonra gördüğü en iyi sol bek ama işte çok az görüyoruz onu da hshdshdsdsadaf

Bugun cok kotuydu. Ben hayatimda bukadar acemi, tirsan bir oyuncu performansi gormedim. Sanki ilk macini oynuyor gibiydi. Ilginc.

kazımcan bunun önünde şuan form bulana kadar yedek olmalı

ileri pas atmıyor. zaten top sürme yok. apo buna atıyor buda apoya. top ne zaman ayağına gelse yapacağı hareket okadar belliki geriye dönüp apoya pas atmak. Galatasrayın beki bu kadar orta özürlüsü olmaz.

Top ile öne devrilemiyor, top sürer iken dengesi yok bunu bildiği için dribblingden kaçıyor ve bu da hücumlarımızı enine genişletebilmemizi engelliyor. Sallai bu top taşıma işini muazzam yapıyor.
Yılda 8-10 maçta rotasyonu tamamlamak için oynar fazlası değil geçen yıl iyi işler yaptığı dönemde dahi bunu söylemiştim. Fazla şey beklemeye gerek yok ama kadroda olması gereken bir oyuncu.

bunu şike muhabbeti bitirdi
helva gibi bi şey oldu herif

ama toparlayacaktır
fizik olarak salmamış en azından
mental reset lazım tek

Sağlam jakopsun tırnağı olamaz. İlk golü yedirmezdi jakops

Haftalardır kötü. Maçın önemi belli. Jakobs'un ŞL maçlarında gösterdiği performans belli. Liverpool maçı gibi örnek ortada.

Kupayı aldığı gibi gidip alacaksın herifi ve maça yetiştireceksin bu kadar basit. Bizim topçumuz, maaşı bizde.

Taraftar kadar inançları yok ki maçtan bu düşüncede olsunlar. Ne kadar amatörlük varsa yaşıyoruz artık.

Geri
Üst Alt