- 3 Temmuz 2012
- 139.345
- 87.834
- 5.338
bana 6 puan verın yarısmadan cekılıyım..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bana 6 puan verın yarısmadan cekılıyım..
Ben de ondan bahsediyorum
Tapata
ödül puanları şu an için verilmiyor ki 1. olmakla sonuncu olmak arasında bir fark göremiyorum ben![]()
Zaten kuş kadar puanın var dağıtırsan elde avuçta bir şey kalmaz![]()
Bana da vermemişti hiç son 3 yarışmada 2 yarışmadır 12 alıyorum ama hakkını yemeyeyim.
Gökhan Sertkaya ise vermedi bugüne kadar yanılmıyorsam.
Birbirine bu kadar az hayrı olan birlik yoktur herhalde, benden de ekmek çıkmadı size pek.
ne zaman için veriliyor pekiilk üç kişinin ödül puanı profiline ekleniyor elbette
ödül puanları geri alınmadı mı yahu benim 1.likten gelen puanlar alınmıştı sadece benimki mi iade edilmedi kazıklanmış hissettim bak şimdi kendimi![]()
Arkadaşım niye bozuyorsun havamı?Ayrıca biz o puanları alnımızın teri ile kazandık. Senin gibi sıradaki oylar geliyor, hadi biraz daha like yapın diye milleti sömürmedik
![]()
seninkini eklemedik demi unuttuk senihalledelim onu yarışmadan sonra hatırlat bana
Hayır bilinmiyordu işte. 24 şarkı arasından random veriyoruz ama o aramızda geyiği işin.
Kaç yarışmadır katılıyoruz hep beraber insan bu kadar az puan verir mi birbirine?
Ben ilk defa son yarışmada verdim galiba Osman'a o da 5 puan.
Serkan'a da çok vermemişim, Gökhan da o kadar yarışmaya katıldı bana puan çıkmadı hiç. Benden de ona var mı hiç hatırlamıyorum.
Millet komşusunu buluyor bir şekilde yarışmada biz Türkiye-Yunanistan-Ermenistan gibiyiz mübarek.
Hayır bilinmiyordu işte. 24 şarkı arasından random veriyoruz ama o aramızda geyiği işin.
Kaç yarışmadır katılıyoruz hep beraber insan bu kadar az puan verir mi birbirine?
Ben ilk defa son yarışmada verdim galiba Osman'a o da 5 puan.
Serkan'a da çok vermemişim, Gökhan da o kadar yarışmaya katıldı bana puan çıkmadı hiç. Benden de ona var mı hiç hatırlamıyorum.
Millet komşusunu buluyor bir şekilde yarışmada biz Türkiye-Yunanistan-Ermenistan gibiyiz mübarek.
seninkini eklemedik demi unuttuk senihalledelim onu yarışmadan sonra hatırlat bana
ben sana yağdırdımda son yarısmalarda S.Ş ye karşı politik davranıyorum yalan yok.
muhabbet kötü bir yere gidiyor yalnız:confused:
vay arkadaş bende puanlarımın yolunu gözlüyordum arada kaynamışız meğerse tamam bulurum seni artık ilerleyen saatlerde![]()