17. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Mehmet İşler!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bana 6 puan verın yarısmadan cekılıyım..

ödül puanları şu an için verilmiyor ki 1. olmakla sonuncu olmak arasında bir fark göremiyorum ben :D

Ben de ondan bahsediyorum

Tapata

Hayır bilinmiyordu işte. 24 şarkı arasından random veriyoruz ama o aramızda geyiği işin.

Kaç yarışmadır katılıyoruz hep beraber insan bu kadar az puan verir mi birbirine?

Ben ilk defa son yarışmada verdim galiba Osman'a o da 5 puan.

Serkan'a da çok vermemişim, Gökhan da o kadar yarışmaya katıldı bana puan çıkmadı hiç. Benden de ona var mı hiç hatırlamıyorum.

Millet komşusunu buluyor bir şekilde yarışmada biz Türkiye-Yunanistan-Ermenistan gibiyiz mübarek.

İlk kim paralı köpekler esprisi yapacak merakla bekliyor olacağım

Tapata

Bana da vermemişti hiç son 3 yarışmada 2 yarışmadır 12 alıyorum ama hakkını yemeyeyim.

Gökhan Sertkaya ise vermedi bugüne kadar yanılmıyorsam.

Birbirine bu kadar az hayrı olan birlik yoktur herhalde, benden de ekmek çıkmadı size pek.

ben sana yağdırdımda son yarısmalarda S.Ş ye karşı politik davranıyorum yalan yok.

ödül puanları geri alınmadı mı yahu benim 1.likten gelen puanlar alınmıştı sadece benimki mi iade edilmedi kazıklanmış hissettim bak şimdi kendimi :D

seninkini eklemedik demi unuttuk seni :D halledelim onu yarışmadan sonra hatırlat bana

seninkini eklemedik demi unuttuk seni :D halledelim onu yarışmadan sonra hatırlat bana

Ben 2 kere birinci oldum tag ödülünden bile haberim yoktu.

Millet ödül için yarışmaya katılıyor resmen, biz bu yarışmayı ödül için sevmedik ama işte, o çok ayrı bir sevgi adı konamaz., ahashgsd.

Hayır bilinmiyordu işte. 24 şarkı arasından random veriyoruz ama o aramızda geyiği işin.

Kaç yarışmadır katılıyoruz hep beraber insan bu kadar az puan verir mi birbirine?

Serkan'a da çok vermemişim, Gökhan da o kadar yarışmaya katıldı bana puan çıkmadı hiç. Benden de ona var mı hiç hatırlamıyorum.

Millet komşusunu buluyor bir şekilde yarışmada biz Türkiye-Yunanistan-Ermenistan gibiyiz mübarek.

muhabbet kötü bir yere gidiyor yalnız:confused:

Millet komşusunu buluyor bir şekilde yarışmada biz Türkiye-Yunanistan-Ermenistan gibiyiz mübarek
.

Biz en doğrusunu yapıyoruz kardeşim için rahat olsun ;)

Oyun yapmak, kulis yapmak bize yakışmaz..

Oylama bittiğine göre şarkı tahmini yapabiliriz herhalde.

La ısla bonita -> Serkan Şakrak.

Kayahan -> Murhan

We Can't Stop ->Alpay

edit: murhan katılmamış :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt