- 30 Mayıs 2011
- 22.035
- 1.189
- 1.653
@Mehmet İşler senin şarkı ile katılacam katılacam diye 1-2 yarışma geçtim, dedim bu son bir sonraki yarışma kesin bu kızla yarışayım diyordum sen katılmışsın. Tebrikler:kupa:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son sıralardaki yerimi istikrarlı şekilde koruyorum , puan veren vermeyen herkese teşekkürler , 1. olan arkadaşada tebrikler ,,
bu arada millet kıza oy vermiş ama bende bir Madonna sever olarak sevdiğim bu şarkıyı başkası söylediği için yüksek oy vermedim .
@Refik AKKÜLAH 'ın sonuncu olmasına ise şaşırdım 10 puan vermiştim üzüldüm .
@Serkan Şakrak yine 8 puanı kapmışsın benden ...
özgür abi ile kerim olsa 20-30 puan arası gelirdi bana toplamda,emrah ile sergen ne anlar efso parçadan![]()
@Mehmet İşler senin şarkı ile katılacam katılacam diye 1-2 yarışma geçtim, dedim bu son bir sonraki yarışma kesin bu kızla yarışayım diyordum sen katılmışsın. Tebrikler:kupa:
Aldim duyumlara göre serkanin bi sonraki yarismada ,,my heart will go on" olcakmis
* LG G2 Tapatalk *
hatundan anlayan bir üye olarak alizee çakallığını senden beklerdim çok şaşırdım
[media]https://www.youtube.com/watch?v=s17XDrKuqc4[/media]
bunla katılsam 1. olurmussum xd
Il Divo'ya vermezdi Özgür Abi de bu versiyona verirdi bence de.
Kerim bence en az 16 puan verirdi. Her türlü birinciydin, bir daha ki yarışmaya artık.
Birinci olmadıktan sonra çok önemi yok bana göre 2. lik 3. lük veya 8.liğin çok.
Teşekkürler, bende şans eseri denk geldim yarışmaya bu kıza oy verirler dedim yanılmadımşarkıda efsane zaten
![]()
yasaklı o yoksa düşünürdüm tabi
En iyi şarkısı değil o.
Bence
[media]https://www.youtube.com/watch?v=Y8HOfcYWZoo[/media]
bu şarkı çok daha güzel. Ergenliğimde para verip orjinal cd'sini aldığım ilk şarkıcı idi Celine Dion.
juriyi tanımıyorum, juri öncesi oylarda eğer alpay favori parçasına 2 puan vermiş olsaydı şampiyondum
![]()