17. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Mehmet İşler!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Mehmet İşler senin şarkı ile katılacam katılacam diye 1-2 yarışma geçtim, dedim bu son bir sonraki yarışma kesin bu kızla yarışayım diyordum sen katılmışsın. Tebrikler:kupa:

Son sıralardaki yerimi istikrarlı şekilde koruyorum , puan veren vermeyen herkese teşekkürler , 1. olan arkadaşada tebrikler ,,

bu arada millet kıza oy vermiş ama bende bir Madonna sever olarak sevdiğim bu şarkıyı başkası söylediği için yüksek oy vermedim .

@Refik AKKÜLAH 'ın sonuncu olmasına ise şaşırdım 10 puan vermiştim üzüldüm .

@Serkan Şakrak yine 8 puanı kapmışsın benden ...

abisenden hep yüksek puan geliyor zaten, benim gibi slow seviyorsun ama juri yaktı beni biraz daha yaş olarak ununu eleyip eleğini asmış @Özgür Kızılaslan olsaydı işler değişirdi :D

özgür abi ile kerim olsa 20-30 puan arası gelirdi bana toplamda,emrah ile sergen ne anlar efso parçadan:D

Il Divo'ya vermezdi Özgür Abi de bu versiyona verirdi bence de.

Kerim bence en az 16 puan verirdi. Her türlü birinciydin, bir daha ki yarışmaya artık.

Birinci olmadıktan sonra çok önemi yok bana göre 2. lik 3. lük veya 8.liğin çok.

Aldim duyumlara göre serkanin bi sonraki yarismada ,,my heart will go on" olcakmis

* LG G2 Tapatalk *

Yerine en çok şaşırdığım şarkı "Words Dont Come Easy". Sanırım Murat Kayanda' nın şarkısıydı. Ben 8 puan vermiştim. Sondan ikinci olmuş.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=s17XDrKuqc4[/media]

bunla katılsam 1. olurmussum xd

Saklasaydın keşke soundtrack yarışmasına . :D

Film müziklerinin ağa babaları Zimmer ve Williams başkandır ama ben daha önce Schindler's List ile 13. olmuştum, romantik takılıyor forum ahalisi genelde. :D

Cok bilinen ünlü sarkilar secimi kiniyorum

* LG G2 Tapatalk *

Il Divo'ya vermezdi Özgür Abi de bu versiyona verirdi bence de.

Kerim bence en az 16 puan verirdi. Her türlü birinciydin, bir daha ki yarışmaya artık.

Birinci olmadıktan sonra çok önemi yok bana göre 2. lik 3. lük veya 8.liğin çok.

Kerim sana 24 verirdi kesin.

18. eurovision yarışmasını yapmaya adayım. Bir kere de halktan biri yapsın. Destekleyenler likelerini esirgemesin. Ayrıca ben yaparsam kesin farklı konseptte yaparım.

80'ler yine şaşırtmadı :encouragement: Geçen yarışmada tarz değişikliği yapacağım diye, batırdım, 18. oldum. 80'lerle 5.liğe çıktım. Gelecek yarışmada ne tarzla katılırım, bunu uzun süren çalışmalarım belirleyecek.

17'nin uğuru demiştim uzun süre sonra ilk 3'e girdim. 2.lik ile. :D

En iyi şarkısı değil o.

Bence

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Y8HOfcYWZoo[/media]

bu şarkı çok daha güzel. Ergenliğimde para verip orjinal cd'sini aldığım ilk şarkıcı idi Celine Dion.

Jennifer Rush' tan dinlemelisin bunu. Aklımdaki şarkılardan biriydi. Patlattın :)

juriyi tanımıyorum, juri öncesi oylarda eğer alpay favori parçasına 2 puan vermiş olsaydı şampiyondum

8-puan-durumu-jpg.14198

Tmm

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt