17. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Mehmet İşler!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda abinin şarkıları ve nacı palestina dışında popüler olmayıp birinci olan parça yok hatırladığım kadarıyla

Rain'i ben popüler diye katılmadım 3 yarışma beklettim be.

TRTSPOR- İbrahim Kırkayak belgesellerinde duyup bulmuştum. Sonra baktım bu şarkı zamanında çok popülermiş o kadar laf ettik dedim hep son anda vazgeçtim. :)

Bir DNS ayarı çekmek lazım sanırım bana.

Lena Katina ve Yuliya Volkova üzerinde az ergenliğimizi atmadık.

Ne ara yarışma oldu yav Elazığ düşünce terk-i forum eyledik olay bitmiş

18. eurovision yarışmasını yapmaya adayım. Bir kere de halktan biri yapsın. Destekleyenler likelerini esirgemesin. Ayrıca ben yaparsam kesin farklı konseptte yaparım.

Olmaz Aslan'cım. Daha önce Arda yapmayı teklif etmişti kabul etmiştik ancak öyle olması bizim içinde ayrı zorluk.Moderasyondan birinin olması gerekiyor o yüzden sadece yönetimin yapması daha iyi.

Benim şarkı da tam 90'lardan bir kahvaltı ve dans müziğiydi.

Benim için efsane 90'lardır, çocukluğumuz geçti dile kolay.

Sırf PC'de orjinalini alıp oynadığım ilk oyun FİFA 98'in ve izlediğim ilk Dünya Kupası olan Fransa 98'in anıları ile 12 puanı tubththumbing'e verdim. :)

Helal

* LG G2 Tapatalk *

Gökhan Kim'i ve Ozan Kesgin'i bu yarışmada saygıyla, hasretle, özlemle andım. Adamların kafadan oyları oluyordu bana hep.

Yalnız yarışma nereden nereye gelmiş

Sentenced-End of the Road

şimdi katılsa yazık olurdu şarkıya herhalde.

YCK ve Ozan abinin neden katılmadığı şimdi daha anlaşılıyor.

Bence onlara ihtiyaç var acilen.

Olmaz Aslan'cım. Daha önce Arda yapmayı teklif etmişti kabul etmiştik ancak öyle olması bizim içinde ayrı zorluk.Moderasyondan birinin olması gerekiyor o yüzden sadece yönetimin yapması daha iyi.

Tabi bu sayede sende likeleri tırtıklıyorsun. :D Ama bence zor falan değil. Sonuçta alt tarafı puanları sayıyorsun. Ödülü de yine moderasyon verir olur biter. Tabi kanuna karşı boynumuz kıldan ince. Olmaz diyorsanız benim için mesele bitmiştir.

Çok sağlam fiziği varmis gerçekten. Bir kaç dergiye soyunmuş ablamiz :D

O göğüsler silikon mu acaba :rolleyes:

Yahu T.A.T.U.'daki kızıl hatun. Anlatmak istediğim şey buydu kardeşim 90 kuşağı değil mi burası :D

1 nesil TATU'daki kızıl hatun için yanıp tutuşarak büyüdü bu ülkede.

Kendi katıldıklarıma puan verecek kadar şarkım olmuş yarışma başından beri yalnız.

Öyle yapsam

12 puan- Herr Mannelig-Haggard Derece: 4

10 puan- Dido-White Flag Derece: 1

8 puan- Rosey-Love Derece : 5

7 puan- Donde, Estas Yolanda-Pink Martini Derece: 2

6 puan- Schindler's List Derece: 13

5 puan- Lana Del Rey-Blue Jeans Derece: 1

4 puan- Florence-Shake it Out Derece: 8

3 puan- Silence-Lucia Derece: 6

2 puan- Mariah Carey-My All Derece: 5

1 puan- Set Fire to the Rain-Adele Derece: 2

olurdu herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt