17. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Mehmet İşler!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
90 lardan şarkı seçebilmek beyin yaktırır.

ha bu daha iyi yok yok su daha ıyı su muthıs bide su va.. eror eror eror

90 lardan şarkı seçebilmek beyin yaktırır.

ha bu daha iyi yok yok su daha ıyı su muthıs bide su va.. eror eror eror

Zaten o yıllarda büyüdük.

Duygusal yaklaşıyor insan. Hepsinde bir şeyler buluyorsun ki.

Bu seferlik de podyum yapmayı vereyim diyerek şu an 10 dakikadır başa sarıp sarıp takılı kaldığım şarkıyı göndereceğim büyük ihtimal.

en muhtesem katılımlara olacak ama.

yetişebilcem mi bilmiyorum ama play listi dinlemek bile büyük zevk olacak.

Zaten o yıllarda büyüdük.

Duygusal yaklaşıyor insan. Hepsinde bir şeyler buluyorsun ki.

Bu seferlik de podyum yapmayı vereyim diyerek şu an 10 dakikadır başa sarıp sarıp takılı kaldığım şarkıyı göndereceğim büyük ihtimal.

abartısız tamamında mı yaşanmışlık olur. zaten 90lar bahsi geçince kafa gider benim.

herşey mi büyülü,sihirli gelir.

70leride çok severim hikayelerini anlatımlarını ama 90ları yaşadık en küçük bişey bile ardında binlerce şey getiriyor beraberinde.

en muhtesem katılımlara olacak ama.

yetişebilcem mi bilmiyorum ama play listi dinlemek bile büyük zevk olacak.

Benim de yarın akşam 9'a kadar dışarıda olma ihtimalim var, gerçi hastalandım hastalanacağım çıkmak zorunda kalmazsam gitmem bir yere.

Yetişemezsen izin verirseler modlar yazdırmaya çalışırım eğer tabi bende evde olabilirsem yarın.

Benim de yarın akşam 9'a kadar dışarıda olma ihtimalim var, gerçi hastalandım hastalanacağım çıkmak zorunda kalmazsam gitmem bir yere.

Yetişemezsen izin verirseler modlar yazdırmaya çalışırım eğer tabi bende evde olabilirsem yarın.

yok yav serkan bilir öyle ayak oyunlarını :p

kimin nasibiyse o katılır :D

8-10 adet şarkıdan oluşan playlist hazırladım, hangi şarkıya baksam hatırlıyorum. 90'ları yaşayamadım, hatırlamıyorum ama şarkılar öyle güzel ki hepsini duymuşum, dinlemişim. Çok zor bir seçim olacak, yarın geceye kadar hepsini tekrar tekrar dinleyerek bir karar veririm herhalde.

abartısız tamamında mı yaşanmışlık olur. zaten 90lar bahsi geçince kafa gider benim.

herşey mi büyülü,sihirli gelir.

70leride çok severim hikayelerini anlatımlarını ama 90ları yaşadık en küçük bişey bile ardında binlerce şey getiriyor beraberinde.

Ben o kadar etkisindeyim ki yabancı şarkılarda bile hep o duyguları hissediyorum 90'ların şarkılarında.

Sharon Stone:inlove:

Gelmiş geçmiş en seksi aktris Sharon Stone'dur. Aksi düşünülemez. Bu kadar etkileyicilik olmaz. Yok böyle birşey.

Monica Bellucci'nin de yeri ayrıdır. Ama Sharon Stone gibi bir varlık dünya üzerine bir daha gelmez.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Beyler soruma dünden beri cevap alamadım. X bir şarkıcının iki farklı şarkısı yarışabiliyor mu?

Öyle olunca oylar bölünüyor 2 şarkıya da yazık oluyor bence, gerek yok.

Bu arada şarkımı uzun uğraşlar sonunda belirledim gibi.

Umarım takdir edilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt