- 27 Ocak 2010
- 58.765
- 30.396
- 3.363
90 lardan şarkı seçebilmek beyin yaktırır.
ha bu daha iyi yok yok su daha ıyı su muthıs bide su va.. eror eror eror
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
90 lardan şarkı seçebilmek beyin yaktırır.
Zaten o yıllarda büyüdük.
Duygusal yaklaşıyor insan. Hepsinde bir şeyler buluyorsun ki.
Bu seferlik de podyum yapmayı vereyim diyerek şu an 10 dakikadır başa sarıp sarıp takılı kaldığım şarkıyı göndereceğim büyük ihtimal.
en muhtesem katılımlara olacak ama.
yetişebilcem mi bilmiyorum ama play listi dinlemek bile büyük zevk olacak.
Benim de yarın akşam 9'a kadar dışarıda olma ihtimalim var, gerçi hastalandım hastalanacağım çıkmak zorunda kalmazsam gitmem bir yere.
Yetişemezsen izin verirseler modlar yazdırmaya çalışırım eğer tabi bende evde olabilirsem yarın.
abartısız tamamında mı yaşanmışlık olur. zaten 90lar bahsi geçince kafa gider benim.
herşey mi büyülü,sihirli gelir.
70leride çok severim hikayelerini anlatımlarını ama 90ları yaşadık en küçük bişey bile ardında binlerce şey getiriyor beraberinde.
yok yav serkan bilir öyle ayak oyunlarını
kimin nasibiyse o katılır![]()
Sharon Stone:inlove:
Sayfaya ilk ben yazıyorum genelde yazın beni diye ama bakıyorum Serkan katılanlar listesinde hep önümde zaten.![]()
@Refik AKKÜLAH feis yarın yarışma var, muazzam bir eser ile katılıp, kulaklarımızın pasını silmek istersin diye düşündüm
Beyler soruma dünden beri cevap alamadım. X bir şarkıcının iki farklı şarkısı yarışabiliyor mu?