17. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Mehmet İşler!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
''Big big world'' diyince aklıma hep Telsim reklamları geliyor. :)

90'ları yerli yapmasaydınız sadece efsane olurdu bu yarışma.

O değilde gogıl amcaya 90-99 yılları arasındaki yerli şarkıları yazdım en az bi 700 şarkı çıkartmıştır, içlerinden şarkı seçmek hatta puanlamak çok zor olacak.

Aslında Özgür'ün arnavut kaldırımı şarkısı benim favorimdi, harbi harbi çok sağlam şarkıydı. Katılma şansı olsaydı yine 1.olurdu:)

Demet Sağıroğlu mükemmel bir kadındı, kötü şarkısı yoktu zaten.

Klipleri falan de enfesti.

Demet Sağıroğlu'nun bütün şarkıları güzel zaten. Şimdi isim verip milleti yönlendirmeyelim yarışma öncesi.

90'lar da underrated kalan, şimdi unutulan onlarca iyi şarkı ve sanatçı var.

Onları da görürsek çok iyi olur.

Demet Sağıroğlu mükemmel bir kadındı, kötü şarkısı yoktu zaten.

Klipleri falan de enfesti.

Klip demişken birkaç şarkının klibinde oynayanları gördüm şu an populer olan oyuncular filan vardı:)

Bir tanesinde oktay kaynarca vardı diğerinde ceyda düvenci, kim bilir daha kimler vardır öyle ufak rollerde olan:D

Zannetmiyorum. :) Barış Manço gibi üstadlar rahat alır.

Barış Manço'nun en iyi şarkısı bence Dönence o da 80'lere ait galiba. Keza çoğu kült şarkısı da 70's ,80's kuşağında.

Öldüğünde çok üzüldüğüm sanatçılardan biriydi. Onun programları ile büyüyorduk biz, gidip kasetini almıştım hala durur.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=xO_YlZ9JqTc[/media]

Bakın bakalım klipte kim oynuyor :D

Klip demişken birkaç şarkının klibinde oynayanları gördüm şu an populer olan oyuncular filan vardı:)

Bir tanesinde oktay kaynarca vardı diğerinde ceyda düvenci, kim bilir daha kimler vardır öyle ufak rollerde olan:D

O dediğin kliplerdeki şarkıların sahipleri eskiden beraber miydi? :D

Yakaladım :D

Barış Manço'nun en iyi şarkısı bence Dönence o da 80'lere ait galiba. Keza çoğu kült şarkısı da 70's ,80's kuşağında.

Öldüğünde çok üzüldüğüm sanatçılardan biriydi. Onun programları ile büyüyorduk biz, gidip kasetini almıştım hala durur.

Şimdi isim vermeyeyim ama 90 dönemlerine ait de çok sağlam şarkıları var üstadın.

@Gökhan Sertkaya reis izninle

Barış Manço'nun en iyi şarkısı bence Dönence .

Leonardo-DiCaprio-Goes-From-Calm-To-Angry-Smashing-a-Mug-On-a-Guys-Head-In-The-Departed.gif

Dönence muhteşem bir şarkıdır ama en iyisi midir 3 gün tartışırız burda Alpay :@

Çoğunluğun bilmediği bir ton muhteşem şarkısı var Barış Manço'nun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt