Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu arada başlıkta jürilerimiz bazı yorumlar yapıyorlar, açıklama getireyim. Jüriler bana oylarını önceden gönderdiler. Kesinlikle duruma göre oy falan vermeyecekler.
24. ve son oyumuz Azerbaycan'dan, @Şahin Şarif den geliyor ve böylece yarışmacılarımızın oyları tamamlanmış oluyor. Yani şöyle söyleyebiliriz, eğer jüri olmasaydı az sonra yayımlayacağım gibi bir tablo oluşacaktı.
İLK JÜRİMİZ SUPER MODERATORLERİMİZDEN @Sergen Dağ BAKALIM KENDİSİNİN OYLARI NASIL ŞEKİLLENMİŞ. ARKASINDAN GÜNCEL PUAN DURUMU GELECEK VE SON JÜRİMİZİN OYLARI TEKER TEKER AÇIKLANACAK!
Öncelikle yarışmayı düzenleyen Cenk'e, her zaman kullandığımız tabloyu hazırlayan Şahin Şarif'e, ve katılan arkadaşlara teşekkür ederim
Oy açıklamak benim için her zaman heyecan verici bir şey olduğundan ve benim açıklama tarzımı sevdiğinizi bildiğimden kendim açıklamak istedim final oyunu
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.