17 Lig Maçında Atılan 28 Gol ve Forvet Sorunsalı

Yahu sen benim ne dediğimi anlayamadın galiba. Bana ne senin geçmişte ne dediğin. Ben senin geçmişte dediklerini eminim senin o kanıya varmadan çok daha önceleri söylüyordum. Benim derdim senin o gecmişte söylediklerine rağmen, sırf yorum olsun diye söylediğin.

Drogba yürüyormuş. Sanki Drogba 20 yaşında da 90 dakika boyunca mücadele edecek. Madem sözünün arkasındasın kıvırma o zaman.Drogba'nın hangi şartlarda geldiği ortada. Drogba 30 yaşında olupta bu şekilde oynasa anlarım.

Bir de eğitim şart diyerek bana artistlik etme. Benim sana artistlik etmediğim gibi. O imzayı ben genel anlamda kullanıyorum sana özel birşey değil.

Konuya özel yorum yapacaksanız yapın. Ben yerli oyuncularımızın yetersizliğini tartışmak için açtım konuyu.

Konu dışı yorumlar yapılacaksa modlardan bu konunun kapatılmasını isteyeceğim.

Eğitim şart.

Bir kere kivirma lafini sana iade ediyorum,güle güle kullanabilirsin..ikincisi bu adamin hatalarini,eksiklerini her ne sebebden olursa olsun görmezden gelip ,bahanelere siginip adami ilah yapmaya calisanlara gerekli cevabi veririm vermeyede devam edicegim..Benim senin gördüklerimizi hocalar göremiyorsa bu benim sorunum degil..Yabanci hayranligini abartip tapmaya kadar giden yorumlari okuma ve kabul etme mecburiyetim yok,burasi Galatasaray, eski starlarin egolarini tatmin edecekleri kücük bir kulüp degil.

Bir kere kivirma lafini sana iade ediyorum,güle güle kullanabilirsin..ikincisi bu adamin hatalarini,eksiklerini her ne sebebden olursa olsun görmezden gelip ,bahanelere siginip adami ilah yapmaya calisanlara gerekli cevabi veririm vermeyede devam edicegim..Benim senin gördüklerimizi hocalar göremiyorsa bu benim sorunum degil..Yabanci hayranligini abartip tapmaya kadar giden yorumlari okuma ve kabul etme mecburiyetim yok,burasi Galatasaray, eski starlarin egolarini tatmin edecekleri kücük bir kulüp degil.

Yahu aynı şeyleri düşünüyoruz ama sen beni anlamakta zorluk çekiyoruz aslolan Galatasaray zaten. Oyuncular gelip geçici. Drogba futbol ilahı yaptıkları ile ama Galatsaray'da ilah olması için daha yapacağı çok şey var. Ben gerektiği zamanda eleştiririm, eleştirmekten kaçmam ama körüne de eleştirmem. Neyse bu olayı kapatalım birbirimizi kırmaya gerek yok.

Eğitim şart.

Yahu aynı şeyleri düşünüyoruz ama sen beni anlamakta zorluk çekiyoruz aslolan Galatasaray zaten. Oyuncular gelip geçici. Drogba futbol ilahı yaptıkları ile ama Galatsaray'da ilah olması için daha yapacağı çok şey var. Ben gerektiği zamanda eleştiririm, eleştirmekten kaçmam ama körüne de eleştirmem. Neyse bu olayı kapatalım birbirimizi kırmaya gerek yok.

Eğitim şart.

yok zaten birbirimizi kirdigimizi düsünmüyorum..en azindan ben öyle görmüyorum..:encouragement:

Bireysel olarak çok iyi futbolcularımız var ama bireysellik bir yere kadar. 2 sene önce Elmander, Necati ve Umut la ileride daha iyiydik biz. Sorunumuz şudur ki, ileri uçta top kayıplarımız aşırı fazla. Defans da öyle. Topu kazandık. Futbolcularımız hafif tempoda rakip sahaya ancak gelmiş oluyorlar ki, bu sırada ya top kaptırılmıştır, ya da top ya defans oyuncumuza ya da kalecimize geri pas olarak geri gelmiştir. Hücum defanstan başlar. Kornerler tam bir rezalet. Kim orta yapsa top ön direkteki ilk futbolcuya nişanlanıyor. Bu hataları minimize edersek, daha fazla pozisyona girer, daha az pozisyon veririz. Ben takımımdan tam manasıyla mükemmellik beklemiyorum belki ama mükemmellik küçük detaylarda saklıdır. Sinek küçüktür ama mide bulandırır, o hesap.

Geri
Üst Alt