Gökhan Kral
10 Numara!
- 23 Ağustos 2012
- 10.608
- 21
- 353
Yahu sen benim ne dediğimi anlayamadın galiba. Bana ne senin geçmişte ne dediğin. Ben senin geçmişte dediklerini eminim senin o kanıya varmadan çok daha önceleri söylüyordum. Benim derdim senin o gecmişte söylediklerine rağmen, sırf yorum olsun diye söylediğin.
Drogba yürüyormuş. Sanki Drogba 20 yaşında da 90 dakika boyunca mücadele edecek. Madem sözünün arkasındasın kıvırma o zaman.Drogba'nın hangi şartlarda geldiği ortada. Drogba 30 yaşında olupta bu şekilde oynasa anlarım.
Bir de eğitim şart diyerek bana artistlik etme. Benim sana artistlik etmediğim gibi. O imzayı ben genel anlamda kullanıyorum sana özel birşey değil.
Konuya özel yorum yapacaksanız yapın. Ben yerli oyuncularımızın yetersizliğini tartışmak için açtım konuyu.
Konu dışı yorumlar yapılacaksa modlardan bu konunun kapatılmasını isteyeceğim.
Eğitim şart.
Bir kere kivirma lafini sana iade ediyorum,güle güle kullanabilirsin..ikincisi bu adamin hatalarini,eksiklerini her ne sebebden olursa olsun görmezden gelip ,bahanelere siginip adami ilah yapmaya calisanlara gerekli cevabi veririm vermeyede devam edicegim..Benim senin gördüklerimizi hocalar göremiyorsa bu benim sorunum degil..Yabanci hayranligini abartip tapmaya kadar giden yorumlari okuma ve kabul etme mecburiyetim yok,burasi Galatasaray, eski starlarin egolarini tatmin edecekleri kücük bir kulüp degil.