17 Lig Maçında Atılan 28 Gol ve Forvet Sorunsalı

Drogba bir futbol ilahıdır fakat değerlendirirken yaşını da hesaba katacaksın. Efsanemiz Hakan Şükür bu yaşta bizde oynarken çoğu maçta yedekte. Drogba'yı alırken nasıl oynatacağının planını bizimkiler iyi yapmalıydı. Drogba'yı zaman zaman haftada üç defa oynatarak gereksiz yere yorduk. Dua edinki adam ŞL maçlarında eksta bir efor ortaya koyuyor.

Drogba gibi oyuncular bu ülkeye kolay kolay gelmiyor. Bizim dünya çapında takıp edilmemizi sağlıyor. Drogba bir markadır bunun farkına varın. Takımda vasıfsız forvetlerin olması yönetimin ve teknik ekiplerin suçudur.

Eğitim şart.

O senin bugün yazdigin sorunsali ben aylar,haftalardan beri yaziyorum,isteyen drogba arsivine bakabilir..Drogba nasil kullanilmali,nasil verimi artirilir ve gereksiz bir sekilde her mac doksan dakika adami yormanin bir anlami olmadigini defalarca yazdim..Tabii bu gercekler adami ilah yapan zihniyete duydugum öfkeyi azaltmiyor...

Öyle bir futbolcu Galatasaray'da olmazdı lakin elimize gelen tek adam Ribery'de gitti. Hoş Ribery GS'de kalsa asla bu seviyeye gelemezdi.

Çok uç düşünmeye gerek yok. Bahsettiğim nitelikler standart bir golcü tabiri. Sow bile olur.

Şu kadarını sorayım Elinde Drogba gibi yan toplarda kral adam olan bir takım bu kadar az kanat ortası yapması akıl alacak iş mi?

Kanat derken gelişigüzel Riera ve Eboue ortalarını demiyorum. Organize şekilde son çizgiye inerek yapılan ortaları diyorum.

Drogba'nın yanında "futbol oyununun tüm vasıflarına sahip" hızlı (Burak'ın futbolu bileni) 1-2 isim olsaydı bu kadar sönmezdi formu.

Pres yapamiyor drogba artik 33 ustu topcu almamaliyiz. Efsane oldugu chelsea birakmazdi kolay kolay. Zamana meydan okunamiyor malesef yas ilerledikce guc ceviklik bitiyor

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Pres yapamiyor drogba artik 33 ustu topcu almamaliyiz. Efsane oldugu chelsea birakmazdi kolay kolay. Zamana meydan okunamiyor malesef yas ilerledikce guc ceviklik bitiyor

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Chelsea taraftarları Drogba gittiğinden beri Torres'e küfür ediyor. Adamlar bugün Drogba gelsinmi deseler hepsi gelsin der. Biz arkayı halledelim ön işler zaten.

Çok uç düşünmeye gerek yok. Bahsettiğim nitelikler standart bir golcü tabiri. Sow bile olur.

Bu takımda Sow olsa belki 3-5 gol daha fazla atardık. Kanat oyuncusu kullanmayan Fenerbahçe'nin bizden daha fazla orta/isabetli orta yüzdesi var bu sene.

O senin bugün yazdigin sorunsali ben aylar,haftalardan beri yaziyorum,isteyen drogba arsivine bakabilir..Drogba nasil kullanilmali,nasil verimi artirilir ve gereksiz bir sekilde her mac doksan dakika adami yormanin bir anlami olmadigini defalarca yazdim..Tabii bu gercekler adami ilah yapan zihniyete duydugum öfkeyi azaltmiyor...

Senin dediklerini ben geçen sezon diyordum.

Eğitim şart.

Gol sıkıntımız forvet eksikliğinden değil kanat eksikliğinden.Kanatlarımız asist ve gol sayısı felekat.Bu geçen senelerde de böyleydi.

2 aydır diyorum.Akhisardan Niasse yeni Emenike olur.Ama ilk isim Adebayor olmalı.Özellikle Boas gidince müthiş form yakaladı.Forvette olması gereken her özellik var.(Güç,Boy,Hız,Kafa Topu...) Eğer sakatlıklar yaşamasa hala en büyük forvetlerden biriydi.Ancak yerli forvet olarak Umut ve Burak dışında bizde oynayabilecek kalitede kimse yok.Belki Bursadan Enes 17 yaşında olmasına rağmen müthiş güçlü adeta Afrikalı gibi bu yaşta o güç müthiş.Gerekirse 10 vercen alcan yeni Hakan Şükür olur.

Şu kadarını sorayım Elinde Drogba gibi yan toplarda kral adam olan bir takım bu kadar az kanat ortası yapması akıl alacak iş mi?

Kanat derken gelişigüzel Riera ve Eboue ortalarını demiyorum. Organize şekilde son çizgiye inerek yapılan ortaları diyorum.

Drogba kariyeri boyunca çoğu maçta hep tek forvet oynamıştır, Sneijder tek forvet ve kanatlı sistemlerde oynamıştır ve bu şekilde en çok verim alınmıştır bunlara rağmen biz çift forvet oynamaya devam ediyoruz. Burak ve Umut gibi futbolcular Avrupa'da profesyonel futbolcu bile olamazlardı çünkü aşırı düzler.

Eğitim şart.

drogba yeterince gs ismine prim yaptırdı teşekkür edip yeni görevler vermeliyiz saha dışında isterse düşünsenize yerine balotelli gelmiş...

drogba ve Sneijder isimlerinden tanitim amaçli iyi faydalandik. Drogba nin futbolu artik yetersiz, ama saha dişi görevlerde bizden önce chelsea'den veya Fransa dan teklif gelirse onu degerlendirecektir. drogba nin ailesi Londra da yaşiyor. Bu bile onun Türkiye yi geçici gördügünü gösterir

drogba ve Sneijder isimlerinden tanitim amaçli iyi faydalandik. Drogba nin futbolu artik yetersiz, ama saha dişi görevlerde bizden önce chelsea'den veya Fransa dan teklif gelirse onu degerlendirecektir. drogba nin ailesi Londra da yaşiyor. Bu bile onun Türkiye yi geçici gördügünü gösterir

evet bence de... fazlasıyla ödediler haklarını...

Yürüyen Drogba der kaçarım diyen sen değilmisin ? Aklı sıra suçu Drogba'da buluyorsun çaktırmadan ve de benimle hem fikirsin dinlendirme açısından karar ver.

Eğitim şart.

acik ve net konusuyorum,arsivler acik ,sen istedigin diye her mesajimda fikirlerimi detayli yazmam gerekmiyor..pek anliyacagini inanmasamda denemekte fayda var...

Egitim sart...

Sadece yerlilerden değil Drogba'dan da memnun değilim.

acik ve net konusuyorum,arsivler acik ,sen istedigin diye her mesajimda fikirlerimi detayli yazmam gerekmiyor..pek anliyacagini inanmasamda denemekte fayda var...

Egitim sart...

Yahu sen benim ne dediğimi anlayamadın galiba. Bana ne senin geçmişte ne dediğin. Ben senin geçmişte dediklerini eminim senin o kanıya varmadan çok daha önceleri söylüyordum. Benim derdim senin o gecmişte söylediklerine rağmen, sırf yorum olsun diye söylediğin.

Drogba yürüyormuş. Sanki Drogba 20 yaşında da 90 dakika boyunca mücadele edecek. Madem sözünün arkasındasın kıvırma o zaman.Drogba'nın hangi şartlarda geldiği ortada. Drogba 30 yaşında olupta bu şekilde oynasa anlarım.

Bir de eğitim şart diyerek bana artistlik etme. Benim sana artistlik etmediğim gibi. O imzayı ben genel anlamda kullanıyorum sana özel birşey değil.

Konuya özel yorum yapacaksanız yapın. Ben yerli oyuncularımızın yetersizliğini tartışmak için açtım konuyu.

Konu dışı yorumlar yapılacaksa modlardan bu konunun kapatılmasını isteyeceğim.

Eğitim şart.

Geri
Üst Alt