#17 Papa Alioune Ndiaye

Müthiş oynadı kaptığı topları sayamadım
Bu adamdan bunları bekleyeceksin

Galatasaray Düşmanlarının .........

@Suphi Çelik halı çıktın renktaşım bu nedir böyle savunduğumuzu bin pişman etti yürüyor sahada, Allah'tan kiralık
3 maç sonra yine haksız olurum merak etme. Bozuk saat gibi bu da. Kırk yılda bir iyi oynar onda da dursuncu tayfa doluşur zaten başlığa.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kraldiaye'yi tebrik ederim penaltıyı aldı, eren kekosunu bomboş bıraktı kaleciyle ama keko değerlendiremedi

Çok sövdüm o kadar basit hatalar yapıyor ki akıl almıyor resmen, Lakin şuan ki kadroda muadili de yok isterse sahada yatsın oynayacak.

Bugun iyiydi ama obur mac bir daha bozar kesin

Sağlam oynadı kaptırdığı toplarda var ama. Presi her zaman doğru yerde yaptı. Ama böyle devam etmesi şart.

Iyi oynadığını düşünmüyorum. Çok fazla basit top kaybı ve basit fouller yaptı. Eski patlayıcı özelliği de pek yok. Eğer hafızam yanıtmıyor ise yediğimiz golde orta sahada çok basit bir top kaybı yaptı.

Dangalak gibi ayarsiz pas atip bize kontradan etti, ayrica 1-0'da kontraya cikarken topu kontrol etmekten aciz bir performans sergiliyeip gol yememize yardim etti.

Aldığı penaltı için ayrı parantez açmak lazım

Galatasaray Düşmanlarının .........

PAPA NDIAYE icerde oynadigimiz lokomotiv macindan sonra dususe gecti

Yanıltmadı ve yine golün sebebi oldu.
Bir insan senelik 3 milyon euro alıp yanındakilere nasıl pas veremez?

Hız olmasa kocaman bir balon..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

allahdan sezon sonu gidiyor, ingiltere gitmeden önceki halini mumla aratiyor ingiltere hic yaramamis ndiaye

Geri
Üst Alt