#17 Papa Alioune Ndiaye

Pas yeteneğini mi geliştirmiş ? Çok rahat 2-3 kişinin arasından bıraktı pasları. Umarım Stoke çıkamaz da yine kiralarız.

Savunma anlamında uyarılması gerekir ciddi şekilde.

Rakibini kovalamayı bıraktı bin kere maçta.

Bu adama bir şeyler olmuş.Rakibi yıldıran,ısıran biriydi halbuki...

bu adam en önemli transferimiz su anda stoke kümede kalsada bizden gitmese böyle oyuncular cok önemli

EF - SA - NE

Benim bu takımda gördüğüm en dominant orta saha

Titre ve kendine gel Badou!...Bir ''Anadolu çöpü'' olduğunu unutmuş gibisin; EPL gördün diye oran buran kalkmış anlaşılan; o ne muhteşem bir asistti öyle?. Tempona kimse laf edemez zaten; pas oyununa yatkın görüntünle beni bile yanılttın muhterem!...

Ah be, Fernando, yanında kaliteli orjinal bi 8 numara, önlerinde serbest (9.5) Ndiaye ve standart bir tek forvet ne harika olurdu?...

6 aylık EPL macerası çok net geliştirmiş onu yavaş yavaş takıma alıştıkça daha iyi performans göstermeye başladı. Önceden rakibe müdahele ederken dan dun dalardı faul yapardı bugün öyle tertemiz müdahaleleri vardı ki hayran kaldım

En çok eleştirdiğim çok top kapıyordu ama defansif anlamda pozisyon almasını bilmiyordu onu da geliştirmiş
Artık top ayağına gelince direk kafasının dikine koşturmuyor deli dana gibi ne yapması gerektiğini biliyor daha top ayağına gelmeden, topu alınca ilk iş kafasını kaldırıp bir çevre kontrolü yapıyor tek 1 hareketiyle 2-3 kişiyi oyundan düşürüyor

Resmen bizim Ndiaye 'ye futbolcu beyni eklemişler 6 ayda ...

Oyununu geliştirmiş daha olgun oynuyor. Fernando ile birlikte heyecan verici ikili olacaklar.

BLACK PANTHER

giphy.gif

İlaç gibi geldi resmen. Bu seneki en doğru hamlemiz. ?

Dribbling sayılarını arttırması lazım özellikle zor geçen maçlarda o tarz dribblinglere ihtiyacımız olacak

Geri
Üst Alt